GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)
Talha Çift

Transfer Nöbeti (ARŞİV 2) Sayfa 27

Talha Çift ·

Cevap
2,5K
Okunma
168,1K
Sayfa
27/126
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera - Okan
Mariano - Şener
Donk - Ahmet
Marcao - Emin
Saracchi - Linnes
Lemina - (Donk)
Seri - Taylan
Feghouli - Sekidika - Jimmy
Emre - Belhanda
Onyekuru - Ömer
Falcao - Andone - Adem

Ligdeki hala en iyi kadro bence Trabzonspor ile birlikte, Şampiyon olabiliriz. Stopere o kadar takılmıyorum Fb leş Jailson-Serdar ile oynuyorsa bizde oynarız.

Ulan yönetime bak ya . İlk sezon ortashasız gir , sonraki sezon , forvetsiz, şimdide , stopersiz . Neyin peşinde bunlar . Bitane stoper bulamazlarmı ? Hoca liyundama varken bild sezon başı stoper istedi yedek . Almadılar şuan hala yok bişey . Hoca sayesinde kar açıklıyoruz. Bunların bi halt yedigi yok resmen .

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Once Ndiaye satildi yerine orta saha alinmadi ve 2 defansif orta saha ile 6 ay oynadik. Sonra son gunlerde Gomis satildi yerine oyuncu alinmadi ve takimda tek forvet olan Eren ile 6 ay 3 kulvarda oynadik, simdi de 2 stoper ile sampiyonluk mucadelesi verecegiz(Ahmet'i saymiyorum). Umarim yarin stoper konusunda bir surpriz olur yoksa Donk veya Marcao'nun sakat veya cezali olduklari durumda Ahmet'i izlemek zorunda kalacagiz. Donk'un stoper performansi da zaten oyle muthis de degil.

EPeL-btWAAYva5f

Belhanda kovalasak bana yeter, stoper bir şekilde idare edilir diye düşünüyorum ama o el bombası durduğu ve şans bulduğu sürece maçları kaybetme ihtimalimiz yüksek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt