GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)
Talha Çift

Transfer Nöbeti (ARŞİV 2) Sayfa 34

Talha Çift ·

Cevap
2,5K
Okunma
168,1K
Sayfa
34/126
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arda gelmez belhanda gitmez ve illa ki önümüzdeki maçlarda kullanılır 1 stoper alabilirsek mutlu olalım ve 3 yabancı gönderebilirsek şu 2 gün en az 7-8 isim duyarız menajerlerin en yoğun çalıştığı günler geldi şunu getirelim size bunu şuraya götürelim yine düştük tuzaklara

Ben hala Diagne'ye neden 13 milyon ödediğimizi sorguluyorum. Dünyada başka forvet mi yoktu da Diagne malına 13 milyon ödedik? 10 milyona Samatta alınabilirdi. Belki alsaydık şu an gol kralıydı. Seneye yüksek paralara satardık.

Maicon
Belhanda
Diagne

bu 3 üne verdiğimiz parayla sıfırdan takım kurardık parayı çar çur etmekte üstümüze yok , cl yapıyoruz diye maddi sıkıntı şu an yok ama cl yapamazsak tepe takla olucaz bu gereksiz transferler yüzünden

Aynen kardeşim ben bunları Florya’da gördüm tesisin önünde cekim yapıyorlardı, havaları görsen sanki Di Marzio.
Yöneticilerden bilgi alıyorum diyor , içeri bile almadılar güvenlikler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İçeri girmelerine gerek yok ki. Bi WP mesajına veya telefon görüşmesine bakar.
Gecen bi yerde M. Cengiz bu S. Rodop'u gördü, ya ne güzel is yapıyorsunuz, studyonuz çok güzel filan demişti. Bence yönetim ile arasi yakin S. Rodop'un.

Neyse, surda kaldı 2 gün. Kim doğru söylüyor kim yalan söylüyor ortaya çıkar. X muhabirin kara dediğine diğeri beyaz diyor...

İçeri girmelerine gerek yok ki. Bi WP mesajına veya telefon görüşmesine bakar.
Gecen bi yerde M. Cengiz bu S. Rodop'u gördü, ya ne güzel is yapıyorsunuz, studyonuz çok güzel filan demişti. Bence yönetim ile arasi yakin S. Rodop'un.

Neyse, surda kaldı 2 gün. Kim doğru söylüyor kim yalan söylüyor ortaya çıkar. X muhabirin kara dediğine diğeri beyaz diyor...

selam onur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri