GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)
Talha Çift

Transfer Nöbeti (ARŞİV 2) Sayfa 42

Talha Çift ·

Cevap
2,5K
Okunma
168,2K
Sayfa
42/126
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Daha geçen gün profiline bakmıştım ne halde diye oynamıyor acaba alır mıyız diye valla düşer mi düşer he bize gelmiş o kıvama yaşı da tam kıvamında gelse kral olma ihtimali var fizikli, sol ayaklı ve kel forvetttt saylak başkan üzdü ama adam sakatmış vay arkadaş

FemaleAdventurousAurochs-size_restricted.gif

Bence ahim sahim birisi degildi.
Hatirladigim kadariyla bizde oynadigi tek iyi mac 4-1 kazandigimiz Kasimpasa maciydi. Bizden sonra bir iki sene sonra da MLS'e gitti zaten.
fenerlilerle az toschack geçmemiştik o zamanlar. Bizde gerçek Dos Santos var sizde çakması (Andre dos Santos) var diye. Tabi adamların çakması bizimkinden daha yararlı olmuştu.

Her transfer dönemi bu kadar insanı yoran bir yönetim görmedim. 1 ay olmuş kalmış 30 saat hala fiyat düşsün diye bekliyorlar. Alt tarafı alacağın bir stoper, bir de becerebilirsen orta saha.

Almayı geçtim şu saate kadar yabancı kontenjanını dahi boşaltamadılar. 2 aydır kadro dışı kalan Nzonzi, belki de idmanlara bile çıkmayan Nagatamo'yu dahi gönderemeyecek kadar aciz bu konularda.

Zaza mı yuh bu yalanı duyumcular bile atmaz adam yeni transfer oldu yüksek maaşı var ve sakat
Bizim yönetim yemin ediyorum forvet işinden zerre anlamıyor. 2018'de gol kralı Gomis'i çerez parasına sattılar Modeste'yi alamadılar aylarca forvetsiz oynamak zorunda kaldık. Sonra Alan ve Pato diye aylarca oyaladılar. Bu sefer de Diagne malı ve Mitroglou çöpünü aldılar. Diagne'yi satamadılar sakat Falcao'yu aldılar. Şimdi de sakat Zaza'nın peşindeler. Scout transferi yapmak akıllarına gelmiyor çünkü gerizekalılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri