Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 transfer yapacağız

IMG_5326.webp

nagatomo bile son maçlarda mariano’dan çok daha iyiydi , ama ilk gitmesi gereken adam kalıyor :D

terim’in müthiş forma adaleti devam ediyor. adam ilk yarı her maç her rakibe poşet oldu.

Poşet olmuş Antalya maçı dışında asisti yok ki o maç bile daha ilk saniye poşet oldu yediriyordu hala diğerlerinden daha teknik ve zeki diye savunan var :D

gençlerle çıksak gene yeneceğimiz takımlarla oynadığımız maçlara bakarak takımda tuttu şaka gibi :D linnes ve şener’in aylarca oynamadığı haller mariano’nun bu seneki en iyi maçından kötü değil üstelik.

Lecce Mert Cetin'i istiyormus galiba

bence Roma yurtdisina vermez

Mariano tüm rakip sağ beklerinden daha iyi. Yerine topçu alınmazsa gönderilmemeli, 4 sene vasati aşamamış linnesle senere güvenemeyiz

Lisans çıkarmazsak yaklaşık 10 ay maça çıkmamış olacak ve bu şekildeki adamı yaz döneminde de satamayız. Çok zarar ederiz. Ayrıyeten takımın iki kanadına da çizgiye inebilen hızlı adamlar geldi. Üstüne bir de Akbaba var yani artık pas alabilecek Diagne ve bence Andone'den faydalı olacaktır. Malesef bu denklemde mecburen kiralık olan Andone'yi göndermeliyiz, tapulu adamı harcayamayız.

Adam düzgünce antrenman yaptı mı ki? Bana pek çalışmadı gibi geldi.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Bu arada cagne'yi napip edip bir şekilde takımda tutmamız gerekir. Biri sakatlıktan yeni çıkmış diğeri biyonik adam ile yola çıkmak ne derece doğru bilemiyorum.
Gerekiyorsa bu sene yedek olarak belhandayi kullanmak yerine cagneyi kullanalım daha mantıklı adam bile sakatlanmaya müsait. Unuttuk eski günleri haneli zoraki forvet oynattigimiz günler daha surada 2ay önce falandı

Transfer haberlerini baştan takip edeyim diye ilk sayfaya gittim: birinci sayfa ve ilk yazilarindan baska birsey görünmüyor:D

Nedir bu ilk sayfanin hikmeti

Konyaspor, Zenit forması giyen kanat oyuncusu Robert Mak ile anlaşmaya vardı. Oyuncu yarın Konya'ya geliyor.

Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 8 Pro met Tapatalk

Ardanın açıklamaları altyazı geçiyor beinsports haberde. Belli ki mevzu kapanmış tamamen artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt