Hulusi Arslan
Parçalı Üye
Iyiki donk var, yoksa ne orta saha ne stoperimiz olacak. 2 yildir orta saha ve stopere bir turlu nokta transfer yapilmadi. En sonunda hep donk ya stoper oynuyor yada orta saha. Isin kotusu falcao sakat ve utanmasa fatih Terim donku ilk 30dk stoper sonra 30dk orta saha ve son 30dk ise forvet oynattiracak.
30 tane transfer yapildi, bir tane ayagi duzgun stoperimiz yok.
1 tane 3,4 mac ust uste oynayacak forvetimiz yok. Orta saha ise yine yumusak kaldi.
3 tane sag bekimiz var ve 4 tane sol bek. Aralarinda 4 mac ust uste banko oynar diyemiyoruz.
Sorun transferler degil, sorun hocada. Ne yaptigini oda bilmiyor.
Bu sezon iyi gecmedi, gelecek sezon icinde hic bir isik goremiyorum. 10 yildir musleranin bolgesi disinda her bolge degisime ugradi.
Bu sezon ayni kadroyla 2 mac ust uste oynadikmi?
Nzonzi seri belhanda
Selcuk belhanda seri
Donk nzonzi Lemina
Selcuk taylanli Lemina
Belhanda taylanli seri
Vesaire 3lu orta saha oynandi, ara sira omer feghuili babelde ortada oynadi.
Lan dua edelim soyle boyle puan topladik, deney faresi gibi takimin anasini aglattilar.
Yarin nzonzi neymis diyenler olursa sasirmam, sorun futbolcularda degil bana gore teknik ekiptedir.
Elimize yuz yilin firsati gelmis, avrupada oldugumuz icin ve son sampiyon oldugumuz icin rakiplere gore ekonomik maddi ustunlugumuz vardi. Ama malesef bu firsati ancak boyle batirilirdi. Turkiyenin bayerni olurdu, dogru yonetilseydi klup
30 tane transfer yapildi, bir tane ayagi duzgun stoperimiz yok.
1 tane 3,4 mac ust uste oynayacak forvetimiz yok. Orta saha ise yine yumusak kaldi.
3 tane sag bekimiz var ve 4 tane sol bek. Aralarinda 4 mac ust uste banko oynar diyemiyoruz.
Sorun transferler degil, sorun hocada. Ne yaptigini oda bilmiyor.
Bu sezon iyi gecmedi, gelecek sezon icinde hic bir isik goremiyorum. 10 yildir musleranin bolgesi disinda her bolge degisime ugradi.
Bu sezon ayni kadroyla 2 mac ust uste oynadikmi?
Nzonzi seri belhanda
Selcuk belhanda seri
Donk nzonzi Lemina
Selcuk taylanli Lemina
Belhanda taylanli seri
Vesaire 3lu orta saha oynandi, ara sira omer feghuili babelde ortada oynadi.
Lan dua edelim soyle boyle puan topladik, deney faresi gibi takimin anasini aglattilar.
Yarin nzonzi neymis diyenler olursa sasirmam, sorun futbolcularda degil bana gore teknik ekiptedir.
Elimize yuz yilin firsati gelmis, avrupada oldugumuz icin ve son sampiyon oldugumuz icin rakiplere gore ekonomik maddi ustunlugumuz vardi. Ama malesef bu firsati ancak boyle batirilirdi. Turkiyenin bayerni olurdu, dogru yonetilseydi klup