GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)
Talha Çift

Transfer Nöbeti (ARŞİV 2) Sayfa 76

Talha Çift ·

Cevap
2,5K
Okunma
168,2K
Sayfa
76/126
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tarihimizdeki en büyük kazığı hepiniz Tarık Çamdal olarak bilirsiniz ama yanlış. Tarihimizdeki en büyük kazık, bu yönetim tarafından alınan ve tarihimizde kara bir leke olarak hep hatırlanacak olan Diagne, şimdi bir de 6 ay boyunca ülkesinde kafa izni yapacak 13 milyon euro bonservis verdiğimiz, 4.5 yıl sözleşme boyunca bilmem kaç milyon euro vermeyi taahhüt ettiğimiz çöp. #MustafaCengizistifa.
Akla ziyan işler yapılıyor rakiplere bıraksan anca onlar yapardı bunları stoper alınmaması ne demek takımın en büyük ihtiyacı göz göre göre alınmıyor andone ciddi sakatlık geçirdi nasıl döneceği muamma gönder diagneyi geri al öyle ya da böyle bu ligde 30 gol atmış bu ligin defanslarına ters gelen yapıda pivot santrafor ama yok andoneyi tuttular alelacele antrenmana başlattılar iki hafta sonra bi daha sakatlanırsa görürüm o zaman

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Neyse 2 sene üst üste şampiyon olduk. Sevindik, güldük, eğlendik biraz tamam ama artık bu kadar, dağılın. Ki şampiyon olduğumuz sezonlarda dahi Avrupa'da hüsran sonuçlar aldık. Real Madrid'ten, PSG'den falan 5-6 yemeler, evimizde Club Brugge'yi yenememek, Benfica'ya elenmeler falan. Bu sene de şampiyon olmayalım ne olacak. Biz şampiyon olmazsak Trabzon, Fener, Başakşehir, Sivas kim olacaksa olsun bizi ilgilendirmez.

Tarihimizdeki en büyük kazığı hepiniz Tarık Çamdal olarak bilirsiniz ama yanlış. Tarihimizdeki en büyük kazık, bu yönetim tarafından alınan ve tarihimizde kara bir leke olarak hep hatırlanacak olan Diagne, şimdi bir de 6 ay boyunca ülkesinde kafa izni yapacak 13 milyon euro bonservis verdiğimiz, 4.5 yıl sözleşme boyunca bilmem kaç milyon euro vermeyi taahhüt ettiğimiz çöp
Tarihimizdeki en büyük kazığı hepiniz Tarık Çamdal olarak bilirsiniz ama yanlış. Tarihimizdeki en büyük kazık, bu yönetim tarafından alınan ve tarihimizde kara bir leke olarak hep hatırlanacak olan Diagne, şimdi bir de 6 ay boyunca ülkesinde kafa izni yapacak 13 milyon euro bonservis verdiğimiz, 4.5 yıl sözleşme boyunca bilmem kaç milyon euro vermeyi taahhüt ettiğimiz çöp. #MustafaCengizistifa.
Her şeye rağmen tarık Vandal. Bu adamın en azından etiketi vardı ve katkısı da oldu. Ve git dedik gitti. Tarık tam piçti.

Galatasaray, Göz-Göz’ün iki önemli futbolcusu Halil Akbunar ve Alpaslan Öztürk’ün peşine düştü. Sarı-kırmızılılarda Alpaslan'ın 2021, Halil'in ise 2022 yılına kadar sözleşmesi sürüyor.

Süper Lig'de ikinci yarıya 2'de 2 yaparak muhteşem bir başlangıç yapan Göztepe'nin yıldızları, son iki yılın şampiyonu Galatasaray'ın radarına girdi. Bugün gece yarısına kadar sona erecek olan ara transfer dönemi öncesi son bir atağa kalkan Aslan, sol kanat oyuncusu Halil Akbunar ile orta saha oyuncusu Alpaslan Öztürk'ü kadrosuna katmak için son bir hamle yaptı. Göztepe'de ilk yarıda özellikle stoper olarak savunmadaki performansıyla dikkat çeken Alpaslan için Galatasaray'ın yanı sıra F.Bahçe ve Trabzonspor da teklif yapmıştı.

TERİM ÇOK İSTİYOR
Ancak savunmada alternatif arayan G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, yönetime Alpaslan'ın alınması için bir kez daha rapor verince kurmaylar son dakikada bombayı patlatmak için futbolcu ve menajeriyle bağlantıya geçti. Alpaslan için hamle yapan İstanbul ekibi Göztepe'de harikalar yaratan kanat oyuncusu Halil için de girişimlere başladı. Sarı-kırmızılılarda Alpaslan'ın 2021, Halil'in ise 2022 yılına kadar sözleşmesi sürüyor.
halil degil de alpaslani isterim. Elazigspordan beri begenirim daha dogurusu fena degil derim

Neyse 2 sene üst üste şampiyon olduk. Sevindik, güldük, eğlendik biraz tamam ama artık bu kadar, dağılın. Ki şampiyon olduğumuz sezonlarda dahi Avrupa'da hüsran sonuçlar aldık. Real Madrid'ten, PSG'den falan 5-6 yemeler, evimizde Club Brugge'yi yenememek, Benfica'ya elenmeler falan. Bu sene de şampiyon olmayalım ne olacak. Biz şampiyon olmazsak Trabzon, Fener, Başakşehir, Sivas kim olacaksa olsun bizi ilgilendirmez.
Abi sen bu işi bilmiyorsun ya. fener olsun da gör neler oluyor.

Bir kısım tutturmuş gençler oynasın. Örnek olarak Terim genç oynatmazmış mecburiyetten oynatmış falan. Akıl tutulması. Ozan Kabak kaç kere lüzumsuz penaltı yaptırdı Fatih Terim vazgeçmedi. Yönetim mi oynat dedi. Yönetim Ozanı sattığında çıktı dedi ki Ozanın satılmasına karşıydım. Ya istifa edecektim ya da kabul edecektim dedi. Adam genç oyuncu için istifa edebileceğinden bahsediyor. Herkes salak bir iki avanak var çok akıllı. Adam Galatasarayın geleceği olarak görüyor Ozanı. Belli taraftar yönetim kafası ne peki? para kazanacağız. Adam 19 yaşında normal şartlarda 11 sene hizmeti olabilir en az. Sen 11 sene defans oyuncusu bakmayacaksın almayacaksın milyonlarca çöpe gitmeyen para, saçma sapan dağıtılmayan menejerlik ücretleri.. Gittin Lyundama 8, Marcao 5 verdin. Ki ikiside fena oyuncu değil ki Lyundama ekstra oyuncu. Ozanıda tut altyapından gelmiş maddi manevi değeri tartışılmaz kaptan olur yürür gider. Sen nasıl oluşturacaksın bir takım iskeleti hepsi yabancılarla mı? Altyapıdan 1-2 oyuncu çıksın her sene. Gönül tabiki ister ama öyle bir altyapı dünyada yok. Buldun mu kaçırmayacaksın... Altyapıdakileri görüyoruz. Emin kendini gösterdi 16-17 olduğuna kimse bakmaz çıkar oynatır. Kendini göstereceksin, geliştireceksin, sıkı çalışacaksın sporculuk budur. Şu anda hangisi fiziksel ve mental olarak A takıma girebilir varsa öyle bir babayiğit çıkar A takımda da oynar Milli takımda da. Genç muhabbeti sıktı artık milyonların döndüğü piyasada rekabetin dibi olan durumda çalışacaksın Ozan gibi kendini geliştireceksin. Merih gibi, Cengiz gibi, Çağlar gibi geliştireceksin. Atalay istekli, Yunus'u gördük, ali yavuz, kapı ve diğerleri şu anda oynayacak düzeyde olsalar kimse sen oynama demez.

Yönetim ile hoca arasındaki kavga bize yansıyor arkadaş ben burada hocaya kizarim sene başı planlamaya ve şimdi planlamaya yönetime de kızgınım andone ısrarı neden hoca belhanda ısrarı neden hoca Selçuk Babel ısrarı nedendi hoca yönetim neden satamadin cagneyi belhandayi nagatomoyu bu kadar aciz mı bir klup olduk biz .Hoca cagneyi al sakat andoneden bize fayda gelmez malımız değer kaybediyor hoca seri ile olmaz belhandayi yolla buraya bir adam al hoca Ahmet Çalık ile olmaz buraya bir adam iste jesseyi istemiştim genç diye bilsem defans gelmeyecek istemezdim çünkü sen onu da oynatmayacaksin biliyorum Taylan ile lemina yapmaya korkuyorsun yapma hocam dene risk al

Bazen düşünüyorum da hayatınızdaki herşey mükemmel gidiyor ve kafaya takacak tek şeyiniz stoper transferi mi?Eğer öyleyse hepinizi çok kıskanıyorum.Ya yaşınız küçük hiçbir sorumluluğunuz yok ya da mükemmel bir hayata sahipsiniz.

Yönetim ile hoca arasındaki kavga bize yansıyor arkadaş ben burada hocaya kizarim sene başı planlamaya ve şimdi planlamaya yönetime de kızgınım andone ısrarı neden hoca belhanda ısrarı neden hoca Selçuk Babel ısrarı nedendi hoca yönetim neden satamadin cagneyi belhandayi nagatomoyu bu kadar aciz mı bir klup olduk biz .Hoca cagneyi al sakat andoneden bize fayda gelmez malımız değer kaybediyor hoca seri ile olmaz belhandayi yolla buraya bir adam al hoca Ahmet Çalık ile olmaz buraya bir adam iste jesseyi istemiştim genç diye bilsem defans gelmeyecek istemezdim çünkü sen onu da oynatmayacaksin biliyorum Taylan ile lemina yapmaya korkuyorsun yapma hocam dene risk al
Agzina saglik kardes cok dogru tespitler

Ulan nasıl harcadılar şu adamı

Bayağı yanıltıcı bir video olmuş yalnız. Başka bir futbolcuyu izler gibi oldum. Alex hiç de öyle driblingi olan, çalıma giren bir adam değildi. Adamın klasik 2 özelliği vardı: oyun zekası (ara pasları) ve sağlam şutları. Onları neredeyse hiç koymamışlar, gidip 10 maçta 1 kere yapabildiği hareketleri derleyip toplamışlar. Her ikili mücadelede yerde kalan bir adamdan bahsediyoruz, bilmeyen biri Brezilyalı Ronaldo gibi bir şey zanneder şu videodan.

Bazen düşünüyorum da hayatınızdaki herşey mükemmel gidiyor ve kafaya takacak tek şeyiniz stoper transferi mi?Eğer öyleyse hepinizi çok kıskanıyorum.Ya yaşınız küçük hiçbir sorumluluğunuz yok ya da mükemmel bir hayata sahipsiniz.
Aynen öyle stoper alamamışlar, maçı kazanamamışlar, şampiyon olamamışlar bana ne çok da ipimdeydi. Bireysel mutluluk önemli. Sağlığının ve huzurunun. Akşam eve nasıl ekmek götürürüm derdinde olan insana Galatasaray stoper almadı, şampiyonluğu sattı dersen güler geçer. Galatasaray şampiyon olduğunda adamın cebine bir kuruş para girmeyecek çünkü. Maç zevkine izlenecek bir şey. Çok fanatik olmaya, kendini bu kadar kaptırmaya hiç gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri