GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)
Talha Çift

Transfer Nöbeti (ARŞİV 2) Sayfa 88

Talha Çift ·

Cevap
2,5K
Okunma
168,2K
Sayfa
88/126
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sana şunu sorayım. Diagne'yi Fatih Terim mi yoksa yönetim mi transfer etti. Sen merak etme Fatih Terim transfer edeceği adamları kişiliğini iyi araştırır. Haa adam devre arası bana samattayı alın derken abdülrahim ile cengiz hoca sen bunu oynat sezon sonu satacağız dediler mi? Emin ol Dediler. Adami iki sezonun ilk 6 ayında forvetsiz oynattırdılar. Bişeyler yazmışssın ama boş yazmışsın. Fatih Terim düşmanlığı yapacağım diyerek gözlerini kapatıp yazma tamam mı?

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gelecege yatirim yapacagiz dedikten sonra Arda'yi son transfer haftasina kadar dilinden düsürmeyen bendim herhalde. Takimimizin belki de en önemli 2-3 oyuncusu dedigi Belhanda'yi kendi bile oynatmaz oldu. Puanlari kaybetmeden o herifi kesip Taylan'i oynatabilirdi.

Israrla istedigi forvet Benjamin Tetteh Sparta Prag'da bile ciddiye alinacak bir performans göstermiyor.

Aston Villa'nin 2 gün önce 10 milyona aldigi Samatta'yi Sampiyonlar Ligi'ne cikmadan gecen sene alabilirdin. Kasimpasa'dan 10 milyon ve üstü bonservise aldin, adam imza törenine bile esofman ile geldi ve kendini kral ilan etti.

ilerlemesi az olabilir ama rakiplerimizin hiçbir transfer yapamadığı şu kritik dönemde 3 oyuncu ekledik artı emre akbaba düzeldi linnes takıma katıldı bence bir stoper alırsak iyi bir transfer dönemi diyebiliriz.
Forum acisindan konusiyorum ben daha ince hic bir transfer doneminde bu kadar donuk gormedim forumu

Gelecege yatirim yapacagiz dedikten sonra Arda'yi son transfer haftasina kadar dilinden düsürmeyen bendim herhalde. Takimimizin belki de en önemli 2-3 oyuncusu dedigi Belhanda'yi kendi bile oynatmaz oldu. Puanlari kaybetmeden o herifi kesip Taylan'i oynatabilirdi.

Israrla istedigi forvet Benjamin Tetteh Sparta Prag'da bile ciddiye alinacak bir performans göstermiyor.

Aston Villa'nin 2 gün önce 10 milyona aldigi Samatta'yi Sampiyonlar Ligi'ne cikmadan gecen sene alabilirdin. Kasimpasa'dan 10 milyon ve üstü bonservise aldin, adam imza törenine bile esofman ile geldi ve kendini kral ilan etti.
Biz diagne den bahsediyoruz sen konuyu ardaya getirmişsin. Hadi abi hadi

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takıma direkt etki yapan ve en önemli oyuncu konumunda bir Emre Akbaba var şu anda. Onyekuru'da düzelirse katılır. Ama tek fark Emre Akbaba ilk yarıdan. O da yetti takımın biraz ivme kazanmasına çünkü orta saha hücum bağlantısını çok iyi kuruyor. Lemina ile ikisi takımın en önemli ismi. Ancak ikisinin de alternatifi yok. Bu hafta Lemina yok Belhanda oynayacak muhtemelen. Kondisyonunu 90 dakikaya yayabilmesi için topla gerektiği kadar fazlası zarar basit oynamalı ve ekstrada top kapmalı. Kayseri diye falan hiç bir takım küçümsenmemeli. Ankaragücünü unutmamak lazım.

Neyse, ben hala ciddi sansimiz oldugunu dusunuyorum sampiyonluk yolunda.
Kaldi 13 mac.
FB macina kadar kayipsiz gider ve ordan en kotu 1 puan alirsak bence sampiyonlukta one geceriz. Ama Sivas FB macindan birini kesin kazanmamiz lazim.

Bakildiginda FB'nin defansi bizden cok daha kotu.
İsla Zanka Jailson Dirar
Hucum yetenekleri sinirli olsa da, pres gucleri yuksek oyuncularla oynuyorlar. Bknz Garry Tolga
O yuzden bizden daha az pozisyon veriyorlar.
Ha bu oyun sablonu ic sahada bi sekilde kazandirsa da deplasmanlarda isleri cok zor.
O yuzden diyorum ya, bunlar cok puan kaybeder.
Yer ki biz kendi isimize bakip kazanalim. FB macina kadar kopmaz isek goturururz bu isi.

Stoper alinmadi bu baya handikap ama dunyanin sonu degil...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri