Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Insallah sirf genc ayagina salak salak transfer yapmayiz

Bu L. Gianetti denilen herif Burdisso transferini hatırlatıyor bana. İnşallah iyi çıkar ne diyelim.

Galatasaray idmanında Radamel Falcao ile Emre Mor birbirine girdi. Falcao çift kale maçta yenik duruma düşünce Emre Mor’a ‘Haydi toparlanıp kendimizi gösterelim’ dedi.

— Emre Mor’un cevabı: ‘İşine bak’
— Falcao: ‘Benim seviyemde değilsin’

(Sabah)

Ya bunu nasıl kurgulayabilir bi insan a ahahahsh

Galatasaray idmanında Radamel Falcao ile Emre Mor birbirine girdi. Falcao çift kale maçta yenik duruma düşünce Emre Mor’a ‘Haydi toparlanıp kendimizi gösterelim’ dedi.

(Sabah)

Haberi sızdıran da Falcao'nun ayağındaki top muhtemelen. :asd:

(Sabah)

Keşke haber doğru olsa, Falcao çift kale maçta oynuyor olsa ama adam sakat :)

Gianetti kiralık+zorunlu opsiyon vardır. Diğer türlü sadece 500 bin € için as oyuncularını vermezler.

Bonservisli oyuncu haberleri yalandir. Kira verecek bütce bile yok.

Savunmanın göbeğinde Marcao'nun partneri belli oldu.. Mert Milli takım 2020 şampiyonasında yer alabilmek için performansını arttıcaktır. Savunma iki M-M ye emanet. Tüm deyaylar ve gelişi bugünkü özel haberimde Fotomaç da. Mert'in uğurlu rakamı 4 de boşta

çorlu yazmis

çorlu Ali naci den Daha formda

Gianetti işi olmaz yabancı kontenjanı yok, Belhanda gitmez Mariano'da kalıyor zaten

Hocanin özellikle 2012 Dünya Kupasindan sonra Güney Amerikali futbolcu sevdasi olmustu. Takim Cali Cartele döndü hamdolsun
Araplardan iyidir. Irkçılık yapmak istemiyorum ama bunlar kadar gevşek bir millet daha yoktur herhalde. Canları istediğinde oynarlar, istemediğinde takımı sabote etmekten de çekinmezler.

Galatasaray, Roma'da forma giyen Milli stoper Mert Çetin'i kiralık olarak kadrosuna kattı. (@savascorlu)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt