Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Otamendi'den baska ust duzey arjantin'li stoper cikmadi. Lisandro Martinez, Marcos Senesi, Juan Foyth, Emanuel Mammana 4lusunun arasinda ust seviye'ye en yakin isim Juan Foyth. Funes Mori Everton'da sakatlik yasamasaydi daha iyi yerlerde olabilirdi.

Bu Gianetti takimin kaptani, Velez kulubu takimin kaptani olan oyuncuyu niye kiralik gondersin ki. Videolarini izleyince saglama stopere benziyor oyun stilini begendim ama 26 yasindaki bir oyuncu 2011'den bu yana sadece 84 mac oynamasi dusundurucu.

EPciL6fX4AICIm0

EPciL6gXUAEljLQ

:love:

ali naci R yapmis Gianetti icin

Bu Gianetti nasıldır bilen, gören var mı?
Oyuncuyu izlemedim ama bu güne kadar Roberto Fabian Ayala(Valencia da kaptandi) harici iyi stoper çıkardıklarını hatırlamıyorum, tıpkı iyi kaleci cikaramadiklari gibi.Gabriel Hainze bile sol bekten devşirme stoperdi Arjantin'de.Otomendi,Coloccinive Gabi Milito ise vasat üstü stoperleri idi...Bizim direkt Arjantin'den Burdisso,Carrusca vs.transferleri düşününce hiç mantıklı gelmiyor.En azından Marcao gibi Avrupa görmüş biri olsaydı diyorum hani.Tek teselli Donk'un varlığı.Tüm kapılar Donk'a çıkıyor.

Emre morla falcao kavga etti haberini yapan kimdi

futbolcu hakkında gram bilgim yok ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim iddaa meraklısı arkadaşlarda bilir arjantin ligi sanılanın aksine çok az golün olduğu savunmanın ön planda olduğu bir ligtir.Resmi dillerinden birinin italyanca olduğundan mıdır nedir savunmalı çok iyidir lig bazında.O yüzden ordan stoper almak mantıklı bir hamle olacaktır

Bu bir avantaj olduğu kadar dezavantajda olabilir.
Yani bizim kültürümüzde defansif anlayış hiç yok.Ligin en az golü yememize rağmen sürekli diken üstündeyiz. Ayrıca bu seneki gibi bir durum tarihimizde yok.

Biz sürekli oynamaya çalışan, doğru takım savunmasını bir türlü yapamayan ve geride boşluk veren bir takımız.

o ligde az golün olması oyuncunun iyi olduğunu göstermez.Aksine o ligde defans oyuncularının işinin daha kolay olduğunu gösterir.

Lan şu Belhanda'yı kiralık da olsa almak isteyen yok mu abi? Bu kadar mı çöp bir herif.

bir stoper şart arkadaşlar. Defansı sağlama almalıyız, bi şekilde yeni transferlerin de katkısı ile (saracchi, onyekuru, sekidika) gol buluruz. Gözümüz arkada kalmamalı. Bir arkadaş yazmış yukarıda hep diken üstündeydik ilk yarı. Aradaki puan farkını kapatıp şampiyon olmak için sağlam defans şart. Her maç yediğimiz golü çıkarmayız. Golu atıp işi bitirmeliyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt