GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)
Talha Çift

Transfer Nöbeti (ARŞİV 2) Sayfa 50

Talha Çift ·

Cevap
2,5K
Okunma
168,2K
Sayfa
50/126
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda 1 sene kontrat
Feghouli 2 sene kontrat
Babel 2 sene kontrat
Maicon 1 sene kontrat
Diagne 3 sen kontrat

Bunlardan nasil kurtulacaz ?

Başkanımız ve Teknik Direktörümüz whiskylerini yudumlarken "bi Arda muhabbeti ile iyi atlattık bu transfer dönemini" diye sohbet ediyor olabilir mi?

Alcacer zu Villareal
Emre Can zu BVB
konusu var, bir de eski moderatörsün belli oluyo niye devam etmediğin

Genoa Lille'in stoperi Soumaoro'yu kiraliyormus, Utrecht Nantes'in genc stoperi Thomas Basila icin gorusmeler yapiyor, Mert Cetin ile ilgilenen italyanlar takimlar var, bizimkiler ne yapiyor acaba.

Bu altyapidaki futbolcular alınan genç oyuncularla falan sözleşme yaparken bonservisini %20sini oyuncuya verme üzerine anlaşma yapmamız gerekir diye düşünüyorum.
Nedenine gelirsek eğer 10-200 bin euroya oynayan bu Veletler olanı bir 10 milyon euro satışta direkt 2 milyon euro cepleyecekler bir nevi teşvik sistemi 20 yaşıma geldim yatatım demezler. Bunların dini imani para zaten, her kapıyı acar

2623978_o1f3c.jpg

Transfer konusunda yönetimimiz gercekten cok beceriksiz. FFP varken kolay degil belki, yalniz satis konusunda bile cok kötüyüz. fb bile bir sekilde arap takimlarina bir sekilde orta düzey oyuncularini iyi bir fiyata satabiliyorken, bizimkiler gol krali olmus adami, 30 golü gecmis adami satamiyor.

Fatih Terim gerçekten artık inandırıcılığını yitirdi her fırsatta değişim diyen Ocak ayını gösteren hoca Onyekuru ve Saracchi'yi kiralamak için mi söylüyordu bunu ?

Terimi bu sezon eleştirebileceğimiz 103213 tane konu var ama şu kış transfer döneminde kimse gelmiyor diye eleştirmek garip ki gelen 2 topçu bile fazla aslında bu kış için ve para yokken 2 tane taş gibi topçu aldık.

Yaziklar olsun be , luyindama varken bile stoper ihtiyacı vardı. Bu stoper hattı ile lig bitmez. Diego bile iş görürdü antalyali. 6 aylık geçici çözüm hiç mi olmadi yani. Takım sağ bek dolu Marcao dışında stoper yok.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri