GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)
Talha Çift

Transfer Nöbeti (ARŞİV 2) Sayfa 51

Talha Çift ·

Cevap
2,5K
Okunma
168,2K
Sayfa
51/126
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer konusunda yönetimimiz gercekten cok beceriksiz. FFP varken kolay degil belki, yalniz satis konusunda bile cok kötüyüz. fb bile bir sekilde arap takimlarina bir sekilde orta düzey oyuncularini iyi bir fiyata satabiliyorken, bizimkiler gol krali olmus adami, 30 golü gecmis adami satamiyor.
Araplar mi kaldı bitti o yollar.

Konuyla alakasız ama şöyle oynarken keyif veren keita tip topçu görmek isterdim takımda

Keşke Trabzonlulara Feghouli yahut Linnesi falan kitleyebilseydik de Wakayeme gibi bir keita ii alabilseydik. Adamın 7g 5a var bizde 2 katını yapardı
Abi bizde 2 katını yapamazdı. İlk yarıda o kadar başına buyruk oyuncularla, yanlış taktik ve oyuncularda ısrar eden hoca ile oynadık ki ileriye top mu atabildik? Değil Nwakayeme, Ronaldo/Messi gelse değişen bişey olmazdı.

Abi bizde 2 katını yapamazdı. İlk yarıda o kadar başına buyruk oyuncularla, yanlış taktik ve oyuncularda ısrar eden hoca ile oynadık ki ileriye top mu atabildik? Değil Nwakayeme, Ronaldo/Messi gelse değişen bişey olmazdı.

Yok renktaş bu adam farklı Babelden çok daha fazla katkı sağlardı bana göre. Ha Falcaoyla beraber tabi Falcaosuz biraz zor

Yok renktaş bu adam farklı Babelden çok daha fazla katkı sağlardı bana göre. Ha Falcaoyla beraber tabi Falcaosuz biraz zor
Haklısın abi Babel denen şovmen bunun yanından geçemez de sıkıntımız 3.bölgeye top atamamak. Trabzonun en iyi yaptığı iş de buydu. Hem bekleri hem orta sahaları iyi top taşıdılar

IMG_4721.webp

Hagi Jr. zu Rangers

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri