@Can Karabacak hayırdır reis sesin çıkmıyor??
B2b tur LeminsEvet. Sürekli topu ilk alan adam olarak onu görebilirsin. Savunmayı da yeri gelince üçlüyor, yeri gelince beşliyor. Adam 6 numara gibi 6 numara işte. Yoksa sen de mi Lemina'ya 8 numara diyenlerden misin?
Sinsi sinsi 18.01 i bekliyor@Can Karabacak hayırdır reis sesin çıkmıyor??
O zaman yallah köy takımı rennes'e diyelim. Orda armut ağacı çokmuş.Profesyonellik pahasına diyorum.
Uydurma haber paylaştı.Na
Naptı yine![]()
Dünya kupası ile gidiyor. Bam bam bamO zaman yallah köy takımı rennes'e diyelim. Orda armut ağacı çokmuş.
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vay dana.Uydurma haber paylaştı.![]()
Galatasaray : OK KİB By
Hahahahaha yada son 10 dakika reis diyelim.Dünya kupası ile gidiyor. Bam bam bam
6,5?6 diye birşey kalmadı futbolda kafanıza sokun artık.
8 ve 8,5 nolar revaçta artık
Bi tık hücumun iyi olursa 8,5 sun işte. Wijunaldum gibi örneğin
Şimdiye kadar bizde çok az maçta b2b oynamıştır. Onu oynayabilir mi bilemiyoruz o yüzden. Ama sakatlığı geçip 90 dakikalık performans verdikten sonra 6 numarada ligimizin çok üzerinde olduğu belli oluyor. Adam taş gibi defansif orta saha, 6 numara, ön libero vs. ne dersek diyelim. Ama Selçuk, Ndiaye, Seri gibi değil. Melo gibi bir oyuncu. Yani 8 numara da oynayabilir belki ama bizde hiç oynamadı şimdiye kadar. Bilemeyiz. Ama 8 numara olması için birazcık pasör de olması gerekiyor futbolcunun tıpkı 2011-2012 Selçuk gibi. Lemina anca Ndiaye gibi bir 8 olur ve o da bizlik değil zaten. Bize Seri'nin 3 gömlek üstü bir pasör gerekiyor. Şimdilik Seri'ye muhtacız. Taylan da mücadelesi ve gol yollarında ortalığı karıştırmasıyla Seri'nin yedeği olabilir. Mesela Taylan bence b2b için en mantıklı isim gibi geliyor bana. Çünkü ikinci forvet olarak bile iş yapabileceğini gösterdi. Anadolu'da 8 ve 10 olarak da iş yapmıştı zaten. 6 numara için de dinamizmiyle top kapabilir ama savunmasına güvenilmez. O yüzden tam bir 8 mesela Taylan. Şu anda Lemina-Donk 6 numara, Seri-Taylan-Ömer-Selçuk-Belhanda 8 numara, Emre Akbaba 10 numara. Şu anda Emre Akbaba'nın alternatifi yok maalesef. Ama onun alternatifi Türkiye'de de yok gerçi.B2b tur Lemins
Oda bizim ne işe yaradığı belli olmayan seri
Hahahahaha yada son 10 dakika reis diyelim.
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Like ayarina naptiniz