GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)
Talha Çift

Transfer Nöbeti (ARŞİV 2) Sayfa 63

Talha Çift ·

Cevap
2,5K
Okunma
168,2K
Sayfa
63/126
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feghoulinin kötü formu devam ederse ve Sekidika daha tam hazir degilse, Linnes ve Mariano ikilisi is yaparmi sag tarafta?

Henry, Falcao ve Emre Akbaba sakat olmayip ilk 11 de olurlarsa, onlardan zaten yeterli kadar scorer etkisi gelir sanki. Belki o ikiliyle sag taraf otobana dönmez bazi rakiplere karsi

Sergen Yalçın ile ilgili attığım twitten G.Saray'ın stoper transferini soran arkadaşlara diyeceğim odur ki; bence stoper transferi bu saatten sonra olmaz. Steven N'Zonzi gider, Japonya'da transfer kapanmadı Nagatoma gider, Luyindama'nın lisansı donar, önümüzdeki maçlara bakalım.

Kadir Cetincali

Gecmis olsun

Ulan bari semih kaya gelsin, sayısal olarak bile olmaz rotasyon oraya. Ayrıca emre mor, jimmy, Belhanda, naga hiçbirini gönderemedik. Bir sürü senelik ücret odeyecez.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2020-2021:

Muslera

Buta - Luyindama - Transfer - Sarrachi

Transfer - Mert Hakan

Emre Kilinc - Emre Akbaba - Transfer

Falcao
Ben Sekidika'ya güveniyorum reis sol kanat performansını bilemem ama sağ kanatta formayı alır bence Emre Kılınç'da sol kanatta iyi olabilir veya yer değiştirerek senin yaptığın gibi de olabilir

Sekidika-Emre Akbaba-Emre Kılınç

luyindama tam 10 hafta önce sakatlanmis. 10 hafta icerisinde ne takim icinde ne takim disinda (transfer) gelisme olmamasi bir faciadir. yabanci kontenjanini doldurup tasirdilar sonra onu oraya bunu buraya kiraya ver dur.

forvetlerin alayi sakat, 1 tane yamuk stoperin var, lemina cezali, saracchi sakatlandi ne olacak belli degil. devam edersem feghouli rezilleri oynuyor. linnesle seneri görünce hizli kanat oyuncusu olmayan konyaya karsi iyi oynadi diye mariano kaldi. gelelim capona. nagtomo yüzsüzü haftalardir kadro disi olmasina ragmen gitmedi.

kusura bakmayin ama ben sakat andoneyi bekleyecegime ariza diagneyi cagiririm.

Stoper transferini ciddi ciddi düşünseler Aralıkta başlarlardı transfer dönemi açılınca en geç bir hafta 10 güne açıklanırdı. Onyekuru'yu Saracchi'yi ilk gün açıklamayı nasıl becerdilerse stoperi düşünmediler bence. Bi Murillo'yu denediler o da kaçtı. Bence beklemeye gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri