GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)
Talha Çift

Transfer Nöbeti (ARŞİV 2) Sayfa 80

Talha Çift ·

Cevap
2,5K
Okunma
168,2K
Sayfa
80/126
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stoper arayışlarınıhızlandıran Galatasaray, Yeni Malatyaspor'da top koşturan Ekvatorlu savunma oyuncusu Arturo Mina transferini bitirmek için harekete geçti.

1.90 boyundaki stoperin Yeni Maltyaspor ile bir yıl da opsiyonlu olmak üzere 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Stoper arayışlarınıhızlandıran Galatasaray, Yeni Malatyaspor'da top koşturan Ekvatorlu savunma oyuncusu Arturo Mina transferini bitirmek için harekete geçti.

1.90 boyundaki stoperin Yeni Maltyaspor ile bir yıl da opsiyonlu olmak üzere 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

İyi hoş da Diagne işine benzemesin bu da. Son gün kazığı.

Bence transferi kapadık. Umarım şampiyonlukla noktalarız sezonu kadroya güveniyorum kötü bir dönem denemez sıkıntılar ortada.

16 tane gol yemişiz stoperde stoper stoperde stoper
türkiye liginde stopere orta karar adam koy idare edersin
bu ligin mantığı gol atmak falcao ya birşey olsun ademe kaldımı
ozaman herkes forvet nerde diyecek ben olsam tek şansım varsa hem forvet hem 10 numara oynucak
adam alırım

Buyuk maçlarda stoper önemli

Zırt pırt hata yaparsa işimiz var

Deplasmanlar da bizim için neredeyse büyük maç kadar önemli

Yahu yabancı alacak yerimiz mi var ki yabanci transferi bekleniyor. Alırsak yerli gelir başkada zor bu saatten sonra daha Nagatamo gidişi açıklanmadı,güya Mariano da gidecekti he bir de Nzonzi konusu bitmedi,hayale gerek yok . Belhanda sözleşmesi askıya alinmaz manyak gibi maaşı var

Yahu yabancı alacak yerimiz mi var ki yabanci transferi bekleniyor. Alırsak yerli gelir başkada zor bu saatten sonra daha Nagatamo gidişi açıklanmadı,güya Mariano da gidecekti he bir de Nzonzi konusu bitmedi,hayale gerek yok . Belhanda sözleşmesi askıya alinmaz manyak gibi maaşı var
Alpslan+ berata bile fitim artik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri