Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
Bu sıralar adı çok dilleniyore diye söylüyorum o savaş çorlu fanatik fenerli bir herifSavas corlu soyledi, net konustu oynama ihtimali hic yok dedi
Bilginiz olsun da ona göre takip edin
Bu sıralar adı çok dilleniyore diye söylüyorum o savaş çorlu fanatik fenerli bir herifSavas corlu soyledi, net konustu oynama ihtimali hic yok dedi
O silahşörü menajeri bile pazarlayamadı. Başakşehir'den kovulmuş adam anca Boluspor'da oynar.Bu arda turan denen kardeşimiz hala bir takıma gitmedi 17.09 civarı hazirlikli olun![]()
Yedekte olur ki oynamasin bu hafta. Bi zahmet kayseriyi yenelim evdeOnyekuru’nun bu hafta oynama ihtimali yokmuş
Diagne'ye lisans çıkarmazsak skandal bir hata olacak. Dediğin gibi Falcao'nun sakatlık riskleri var, Andone'nin ağır sakatlıktan nasıl döneceği belirsiz, Adem kalıyor birtek. Andone'yi malesef eshetmek zorundayız. Duygusallığa yer yok. Naga'yı satamıyorsak Lines ya da Naga lisanssız kalmalı.Stoperin aciliyeti var ama gozden kacan bisey var ikinci yariya muzmin sakat Falcao ve sakatligi güya iyilesmis Andone'yle giriyoruz.Ikisi de cok riskli.Adem elinden geleni yapiyor ama yeterli olmaz.
Belki gelmiştir gizlice yabancı oyuncuBu saatten sonra transfer yapsak bile yabancı liglerden yapacağımızı sanmıyorum. Adam geleyim diyene kadar zaten transfer süresi bitiyor. Ya bizim ligde oynayan biri gelecek ya da hiç kimse gelmeyecek. Bence ikinci seçenek olacak.
Ulan nasıl harcadılar şu adamı
Yahu kardeş bende inancliyim şampiyon olacağımıza lakin yapılması gereken belli iken becerememek kötü. Oyuncu satmıyoruz. Ve bu tepkide yersiz buradaki herkezin gayesi iyi bir galatasaray izlemek. Sakın ol benceSu sampiyonluk bi gelsin ,forumda rezil edeceğim çok kişi olacak.bakalim delikanlılı gibi gezinecek mısınız forumda yoksa transfer dönemlerinde fener transferlerini bjk transferlerini övüp,sezon başlayınca fener galibiyetinde foruma mi damlayacaksiniz yine, her halukarda rezil edeceğim,bu foruma da giremeyeceksiniz bi daha sarı-lacivertli bit sürüsü