GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)
Talha Çift

Transfer Nöbeti (ARŞİV 2) Sayfa 96

Talha Çift ·

Cevap
2,5K
Okunma
168,2K
Sayfa
96/126
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üstad yapisti bi kere bana bu... ne desem oraya çekiyor bilincalti sizi
@Sergen Zeren söylüyordu hep ama sende Galatasaray Transfer Nöbeti'nde Alex nostalji videosu atıyorsun. Yani konusu geçiyor olsa hadi diyeceğim ama geçmiyor. Hem burada kim ne yapsın Alex'i ve bunu izlemek bir Fenerliden başka kimin aklına gelebilir? Örneğin bana ısrar bile etsen oturup o videoyu izlemem, neden çünkü ilgimi çekmiyor, hiçbir anlam ifade etmeyen bir eylem olacağı için izleyerek vakit kaybetmek istemem.

Yanlış anlama "bilinçaltı" dediğin için yazdım. Bana mantıksız geldi ama kimsenin günahını da almak istemem, iyi nöbetler.

Çok sinirlendim Semih Kaya işine ya Fatih hoca ve evlat kontenjanı yeter artık. Emin Bayram, Işık Kaan sözleşmeleri seneye bitiyor mesela bu adamlar seneye sözleşmesini uzatmasa bu saatten sonra kim ne diyebilir. Fatih hoca gençlere şans verir dedik ama maşallah sadece transfer istiyor. Zoraki kalmadıkça hiç bir gence şans vermiyor bu kadar da olmamalı. Semih'i hoca istemeseydi yönetim almazdı bu net zaten hocanın istemediği hiç kimse gelmez. Umarım bu haber yalandır tek umudum bu. Umarım yalan olur Emin'e, Işık'a falan şans veririz.

25 yasindaki Taylan Antalyali icin maci kaldirabilir mi diye düsündük derken alt yapi oyuncularinin gelismesini ve oynamasini beklemek hayal.

Sezon sonu ne kadar futbol emeklisi, Fatih Terim yalakasi yerli oyuncu varsa bonservis bedeli olmadan alinir. Semih'in sözlesmesi 6 ay sonra bitiyormus Prag'da. Adam bosa cikacak. Adam demisken Sabri ve Ardayi da alabilir. Üste Emre Colak gelir. Giresun'la sözlesmesi bitecek olan Mehmet Güven'i orta sahaya alabiliriz.

Yeterli mi değiller, iyi mi çalışmıyorlar hala neden oynatılmıyorlar anlamıyorum, bilmek istiyorum gerçekten.
Atalay, Emin, Işık belki Mustafa Kapı 25 yaşına gelince mi oynayacak bu çocuklar? Stoper almayacağız bu çocuklar oynayacak desinler kafi.
Sonra millet oyuncu satıyor biz satamıyoruz diyoruz. Kendi mutfağımızda oyuncu pişirmezsek satamayız tabi.

Ya Allah belanızı versin ne diyeyim. Herkes Emin ve Işık diyor da Metehan’ın da Ogün’ün de Semih’ten bir gram eksiği yok. Zaten mevkisi stoper olan birinin eksiği olma ihtimali yok.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geçen sene donk semih çıkmıştık. Maçtaydım semih her aldığını donk a veriyordu. Donk da topla çıksana deyip azarlıyodu sürekli :d
semihin sorunu 28 degil 18 yasindaki cocuk gibi oynamasi. hala topcu olamadi ve hic bir zaman da olamayacak. biz geri almasak bu seneye tff 1.ligde ümraniye'de falan belki oynar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri