GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)
Talha Çift

Transfer Nöbeti (ARŞİV 2) Sayfa 97

Talha Çift ·

Cevap
2,5K
Okunma
168,1K
Sayfa
97/126
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gerçekten artık yeter şu free defancer oyuncularun çoğu semih kayadan iyiydi da costa 10x daha iyi bıktım bu semih kaya sevdasından bu sene duran toplar en büyük zaafımız zaafa zaaf ekleyen teknik ekip ve yönetimi alkışlıyor başarılarının devamını diliyorum

Terim

Bana kalsaydi, Sabriye gondermezdim, Silahsor Ardaya alalim, evlat semihye alalim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Uzaktan bakınca Chiellini gibi duruyor

semih-kaya_491494.webp

Yabancılara oyunculara kimse rest çekmiyor ki hoca bile Nagatomo isterse kalır isterse gider diyordu. Biz her şeyi oyunculara bırakmışız böyle planlama olmaz.

Nzonzi gittiği halde kadroda 16 yabancı var. Nagatomo, Mariano, Belhanda bu sözleşmelerle bu adamlar gitmez zaten gitmedi de el kol bağlı kaldı. Hadi Luyindama'yı dondur diyelim 15 yabancı kalıyor o bile kurtarmıyor 1 kişinin gitmesi daha gitmesi gerek.

Emin ve ışık romantizminden vazgeçin. Daha geçen taylana çöp deniliyordu denizli maçında lan ne yanar döner adamlarsınız.
4.stoper alternatifi olarak aylik 100 bin euro alacak adama ne gerek var? gecen sene tüm sag bekler pert oldu linnes son anda yetisti ama semih sag bekte ilk 11 basladi zurnam macinda ve okadar lesti ki hemen cikardi 45de linnes kirik dökük haliyle maca cikti. bir de fener macinda stoperler pert oldu diye bu semih bir mac yapti. 2 mac belki oynayacak herife bu kadar masraf fazla degil mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri