Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stoper alinmamasi hocayla yönetim arasindaki krizin ne denli büyük oldugunu gösteriyor,stopere acil ihtiyac varken,ffp ye takilmadan rahatlikla biri alinabilirdi,hoca ve yönetimin restlesmesinden sonra cengiz stoper transferinden vazgecti,yada hoca yönetimi zor durumda birakmak icin yönetimin alabilecegi semih gibi vasat isimleri veto etti

Önce orta saha almadınız sonra forvet almadınız şimdi de stoper almadınız . Yönetim istifa!

16 yabancımız var ve sadece elle tutulur 1 stoper var. Kadro planlama yanlısı var. Belhandayi savunsun bakalim terim, adam yattığı yerden para kazanacak.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gram transfer heyecanı olmadı bu transfer dönemi bende. Olsa da olur olmasa da olur kafasındaydım. Sanırım biraz da bu becereiksizlerin birisini alabileceiğini düşünmediğimden beklentiye girmedim. Neyse ki Saracchi gibi bir bek kiraladık. Artık geri eksik yerleri hoca takım içinden çözer allahın izniyle, yapmadı değil daha önce defalarca yaptı. allah yardımcısı olsun

''Galatasaray taraftarı sabırlı olacak bize güvenecek Ocak ayına kadar sabredecek.''-part 1

''Galatasaray taraftarı sabırlı olacak temmuzda bize müsade edecek işimizi yapacağız''-part 2

neyse hocam 4 ay daha sabır
Cümle kurabildiğine göre düşünme yeteneğin de vardır diye düşünüyorum.

Hoca mı yapıyor transferleri? Ne kadar zekasızca eleştiriyorsunuz yav. Gidin oynattığı futbolu eleştirin.

Transfer üzerinden hocaya vurmakta ne bileyim.

Cengi yonetiminin bitisini imzaladığı gün olarak tarihe geçecek bugün

Terim, Taylan ve Akbaba nin performansları sonrası Orta Saha transferini 100% rafa kaldırdı.

Boateng i nasıl alacak bunlar beş parasızken

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt