Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TS un mevcut stoperleriyle ligin tepesinde yer bulmasını şaşkınlıkla izliyordum, alınan bu iki oyuncu ortalama bir performans gösterebilse bile lig için iddiaları epeyce artacaktır. Keza orta saha rotasyonu da kısıtlı idi, oraya aldıkları Ndiaye ve Guillerme de rahatlık sağlayacaktır. Ali Koç' un panik halinde bunlara saldırması pek boşuna değilmiş anlaşılan. FB ise Gustavo-Vedat-Serdar dan herhangi birinin olmadığı her maçta çok zorlanır mesela...
Serdar bile sakatlanmiyor cam adam.

Futbolcuların sözleşmesini dondurma ya da fesih işlemleri için bir süre kısıtlaması var mı ?

Valla stoper hattı felaket ama onun dışında her mevki ligin üzerinde iyi oynarsak orasını hissetmeyiz bile.
aynen kamki
elbet düşüşler yaşayacaklardır ama ortasaha ve emre şuanki formlarını kaybetmezlerse savunma çok fazla canımızı yakmaz. işin sadece savunmaya kalacağı maçlarda geçmiş olsun zaten

Son düzenleme:
Emre henüz ve hala bir şey ispatlamış değil. Tepki göreceğimi biliyorum ama samimi düşüncem budur. Başarılı olmasını en çok istediğim futbolcularımızdan birisi olması fark etmez benim için; birkaç olumlu hareket yaptı diye beklentiyi çok yükseltiyorsunuz sanki?!..

Emre henüz ve hala bir şey ispatlamış değil. Tepki göreceğimi biliyorum ama samimi düşüncem budur. Başarılı olmasını en çok istediğim futbolcularımızdan birisi olması fark etmez benim için; birkaç olumlu hareket yaptı diye beklentiyi çok yükseltiyorsunuz sanki?!..
Bence yarım sezonda oyuncudan vazgeçmek bizim adımıza hata olabilir.
Ilk yarida kötü bir Galatasarayda kötü bir Emre Mor izledik.
Daha Iyi ve hareketli bir Galatasarayda Emreyi görmek lazım diye düşünüyorum.

Serdar aziz bizdeyken her hafta sakatti fenere gitti adam sakatlik nedir bilmiyor Tolga ciğerci de keza aynı şekilde demek ki bizim sağlık ekibinde de sorun var bu sene ideal 11 cikamadik sürekli sakatlık var takımda
Tolga bizden gittikten sonra fenerde 1 sezon boyunca sakattı tek maç bile oynamadı

Bence yarım sezonda oyuncudan vazgeçmek bizim adımıza hata olabilir.
Ilk yarida kötü bir Galatasarayda kötü bir Emre Mor izledik.
Daha Iyi ve hareketli bir Galatasarayda Emreyi görmek lazım diye düşünüyorum.
Emre' lerden Akbaba' yı kastetmiştim. Mor' un hangi ''Birkaç olumlu'' hareketi yahu?!..Denenmesini istemiştim ama olmayacağını yeterince gördük, uzatmanın anlamı yoktu...

Sanki bunun maaşını hoca veriyor da yönetime gider yapmış
Başkan buna da haddini bildirmeli.

herşey yolunda mı üstat. gerginsin bu aralar sanki

Ocak'ta her şey değişecek diyen hocamız mı suçlu yoksa oyuncu satmayı da almayı da beceremeyen yönetim mi? Yoksa oyuncularını değersizleştiren taraftar mı?
Tabiki elindeki 30 tane oyuncudan verim alamayan ve onları üst seviyeye taşıyamayan kişi suçlu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt