Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

3 transfer persembe gunu acıklanır ;

Alper Potuk & Melo & Assaidi

Yemin ediyorum sezon icinde bu kadar stress yasamadim transfer periyodunda yasadigim kadar

Sol kanat için en iyi aday Michel Bastos.Solbek oynayabiliyor,kuvvetli,adam geçebiliyor,şut çekebiliyor,çizgiye inebiliyor,süratli,asist yapar,gol atar,frikik atar,penaltı kaçırmaz...

Dünya üzerinde bilinen futbolcular arasında daha iyi aday yok.Lyon ile sorunları var 10 milyondan daha az bir bonservisle alınır.

Es-es bonserviste yamuk yapmazsa Potuk %100 GS'da olur. Son anda Ts'yi devreye sokup durumu kızıştırmaya çalışabilir bu Anadolu jackalları. Bir de bence Assaidi değil Bastos alınacak.

Ya bızım oyle cok kalıte ısımlerı kadromuza katmamız hayal.Ben ınanmasamda hep bır umudum vardı ama o da bitti.İnanın o kadar transfer fıyaskosu yasadık belkı bırgun dedım ama o gun bugunmus bıttı benım ıcın

Fatih hoca'nin sorunu var mi bilmem ama benim Bülent Tulun'la cok büyük bir sorunum var. Adnan Sezgin sinsiligi var bir kere adamin tipinde. Önceki yillarda yorumculuk yaptigi spor programlarinda gördügümde, iyi ki kurtulmusuz bu adamdan diyordum. Fatih Terim'in de pek sevdigini sanmam, Ünal Aysal nesini seviyor asil onu anlamiyorum.

Genede söyle düsünmek lazim Gökhan Bülent Tulun Fenerbahce menfaatleri icin calismiyor,oda Galatasarayli,yani bu adam sirf ego tatmini yapacagim diye Galatasarayi yakmak icin calisiyor olabilir mi? Ülke olarak sürekli komplo teorisi yaratiyoruz,tulunu bende sempatik bulmuyorum,zaten yorumculugu zamaninda acikcasi frekanslarimiz bana görede uyusmuyor,vizyonu degisik bir insan ama bu Fatih Terimle sürekli sorunu varmis safsatasininda icerigini tam bilmiyoruz,kaldiki Fatih hoca birine gider yapti bu ülkede karsinda kim durabilir,sözünü esirgiyen birimi Fatih Terim,Bülent Tulun kim?

O kadar sacma sapan komplo teorileri yapiliyorki 1-2 hafta sonra bu teorileri yapanlar gene kapak manyagi olacak,her transfer dönemi her yaz ayinda duyumcusu kolpacisi transfer geciktikce taraftarin siniriyle oynuyor,az sabredin ardi ardina oyunculari bünyemize kattigimizda tüm olumsuzluklar dagalacak sonrada bu Galatasaray düsmanlari gene sinsice köselerine cekilecek,artik ayni senaryoyu 1298210973029 tekrarlandigindan biz yorulduk,ama hala bunlara inananlar var.

Sol kanat için en iyi aday Michel Bastos.Solbek oynayabiliyor,kuvvetli,adam geçebiliyor,şut çekebiliyor,çizgiye inebiliyor,süratli,asist yapar,gol atar,frikik atar,penaltı kaçırmaz...

Dünya üzerinde bilinen futbolcular arasında daha iyi aday yok.Lyon ile sorunları var 10 milyondan daha az bir bonservisle alınır.

Bastos cok pahalı, isteriz elbed lakin ;

Assaidi de iyidir, zaten Tulun Hollanda'ya ucmus olucak gibi bu transfer, sezon ortasından beri istiyodum Assaidi'yi.

Eğer Hamit-Melo-Assaidiyi alırsak kadromuz çok güzel olacak gibi.Büyük ihtimal bu oyuncular gelirse

--------------------------Muslera------------------------

Eboue----------Semih----------Ujfa(Dany)-------H.Balta--

Hamit-----------Selçuk----------Melo------------Assaidi--

Elmander------ X

Şahsen gelcek forvet iyi olursa çok oturaklı sağlam bir takımımız olacağını düşünüyorum .Forvete de kaliteli isim alınacak diye düşünürsek en çok sıkıntı çekeceğimiz yerin sol kanat olacağını düşünüyorum özellikle şampiyonlar liginde çünkü Assaidi yetenek olarak çok iyi bir isimde olsa savunmaya yardımı az olan bir isim Hakan Balta savunması sağlamda olsa hızlı bir sol bek değil ağır bir sol bek yardım gelmediği takdirde çok zorlanacaktır ama yinede içime siniyor benim bu kadro tabii transferler gerçekleşirse.

Genede söyle düsünmek lazim Gökhan Bülent Tulun Fenerbahce menfaatleri icin calismiyor,oda Galatasarayli,yani bu adam sirf ego tatmini yapacagim diye Galatasarayi yakmak icin calisiyor olabilir mi? Ülke olarak sürekli komplo teorisi yaratiyoruz,tulunu bende sempatik bulmuyorum,zaten yorumculugu zamaninda acikcasi frekanslarimiz bana görede uyusmuyor,vizyonu degisik bir insan ama bu Fatih Terimle sürekli sorunu varmis safsatasininda icerigini tam bilmiyoruz,kaldiki Fatih hoca birine gider yapti bu ülkede karsinda kim durabilir,sözünü esirgiyen birimi Fatih Terim,Bülent Tulun kim?

O kadar sacma sapan komplo teorileri yapiliyorki 1-2 hafta sonra bu teorileri yapanlar gene kapak manyagi olacak,her transfer dönemi her yaz ayinda duyumcusu kolpacisi transfer geciktikce taraftarin siniriyle oynuyor,az sabredin ardi ardina oyunculari bünyemize kattigimizda tüm olumsuzluklar dagalacak sonrada bu Galatasaray düsmanlari gene sinsice köselerine cekilecek,artik ayni senaryoyu 1298210973029 tekrarlandigindan biz yorulduk,ama hala bunlara inananlar var.

Ya tulunun ne mal oldugunu herkes bılıyor.Assaidiyi de gerets referansıyla ıstıyor.Daha dogrusu tulun geretsı ıstıyor.

çok flaş bi transfer olabilir BA'dan daha iyisini alacağız demeleriyle ipucu verdiler aslında suarez ve lopezin BA'dan çok da farkı yok bence SOLDADO-ROBİNHO-KAKA gibi bi bomba bekliyorum :)

1. Lopez, BA'dan her türlü daha iyi bir forvet.

2. Soldado, Lopez'den daha iyi bir forvet değil.

3. Robinho ve Kaka forvet değiller.

Es-es bonserviste yamuk yapmazsa Potuk %100 GS'da olur. Son anda Ts'yi devreye sokup durumu kızıştırmaya çalışabilir bu Anadolu jackalları. Bir de bence Assaidi değil Bastos alınacak.
inş dediğin gibi olur ben de nedense assaidi yi istemiyorum bastos çok iyi olur

Beyler var mı bir atraksiyon ? :coffee:

Trabzon'un sorun çıkartacağını sanmam. Soner trasferi olduğunda aklıma Soner ve Alper'i paylaştığımız gelmişti açıkçası. Soner Trabzon'a, Alper Galatasaray'a.

Tulun Hollandaya uçtu diyorsunuz da gelecek adamın Assaidi olduğundan bu kadar eminmisiniz yav ?

Bastos cok pahalı, isteriz elbed lakin ;

Assaidi de iyidir, zaten Tulun Hollanda'ya ucmus olucak gibi bu transfer, sezon ortasından beri istiyodum Assaidi'yi.

ya ustad amrabata 7.5 verıp daha ıyısını alacagız dıyıp 3 4 mılyonluk daha ne oldugunu ancak vıdeo ve belkı 1 2 macta ızledıgımız assaıdıyı almak nasıl bır mantıktır?

Eğer Hamit-Melo-Assaidiyi alırsak kadromuz çok güzel olacak gibi.Büyük ihtimal bu oyuncular gelirse

--------------------------Muslera------------------------

Eboue----------Semih----------Ujfa(Dany)-------H.Balta--

Hamit-----------Selçuk----------Melo------------Assaidi--

Elmander------ X

Şahsen gelcek forvet iyi olursa çok oturaklı sağlam bir takımımız olacağını düşünüyorum .Forvete de kaliteli isim alınacak diye düşünürsek en çok sıkıntı çekeceğimiz yerin sol kanat olacağını düşünüyorum özellikle şampiyonlar liginde çünkü Assaidi yetenek olarak çok iyi bir isimde olsa savunmaya yardımı az olan bir isim Hakan Balta savunması sağlamda olsa hızlı bir sol bek değil ağır bir sol bek yardım gelmediği takdirde çok zorlanacaktır ama yinede içime siniyor benim bu kadro tabii transferler gerçekleşirse.

bu kadroya göre o forvetin türk olması lazım. Kontenjana takılıyor. 7 yabancıyla oynayabilsek sağlam bi forvet oyuncusuyla beraber tokatlarız milleti

Melo ve Hamit açıklansın, 2012 2013 sezonu şampiyonluk başlığını açalım direkt.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt