Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Eğer antonini veya mesbah gelirse böyle vizyonun içine edeyim ben

sarcan saraerde kenidini bir şey sanıyor sadece türk milli takımı için gelirmiş tr'ye. lan dingil türk olmasan bizim kadroda 18 e giremezsin

Neyin deneyimi Allah aşkına o zaman biraz daha zaman verselerdi tecrübe etmeye devam ederdik yapmayın işte şunu. Göndermeleri bile tez zamanda yanlış olduğunu gösteriyor.

Arkadaşım kimi alacaktık 24 saat içinde ? CL var Semih -Dany ikilisi as ujfa sakat,zan saatli bomba transfer yapmasamıydık? Şunu merak ediyorum 1 gün içinde ne yapmalıydık onu söyleyin

bizimkiler kimleri almayi planliyor acaba ? bütcemiz 10 milyon bile degildir.

bide bu kiralık oyuncu işinden vazgeçelim yakında bonservisli oyuncumuz kalmayacak.

Matias Silvestre 7-8 milyonluk bir stoper hayatta vermezler, Antonini ve Mesbah ancak Kasimpasa'da oynar. Jadson ucuza veriyorlarsa gelsin hic yoktan iyidir.

Yakında Aysal'dan "Devre arası transfer kulüpler çok para istiyor.bu yüzden sene sonuna bıraktık " demeçleri gelir.

Ben hocanın sözlerine güveniyorum yapmak icin transfer yapmaya hic kalkmasınlar ya adam gibi eksikleri doldursunlar yada transfer yapamıyoruz diye acıklama yapsınlar bu kadroyla öyle yada böyle devam ederiz gittigi yere kadar

bizim gibi bir takım carlinhos gibi bir adamı isteyipte alamıyorsa düşünülmesi gereken çok önemli sorunlar vardır.

anlaşılan oki yöenetim kimi alırsa alsın gene kimseye yaranamayacak:)

sowun karısı çünkü can atıyordu değil mi tr 'ye . Bunlar işin ucuz numaraları.
onur yapma doğru olamazmı hem bunda yönetimin ne suçu var:) sanırım kalström diye bir oyucu vardı yıllarca peşinden koştuk eşini turkiyeye gelmeye ikna edemediği için transfer gerçekleşmemişti neden ucuz numara olsun

Arkadaş takım şlde 2. tura çıkmış ligde lider ekonomik açıdan son yıllarda gelirlerin en fazla olduğu yılı yaşıyoruz kulüp hala beş kuruşun hesabını yapıyor.alın arakdaş eksik neyse alın chadli bernard carlinhos gibi adamları neden daha ileriyi hedeflemiyoruz

Beyler...

Icinde bir ses Sneijder geliyor diyor....:ciftetelli:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt