Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Başkan Sneijder için gitmişse alıp getirmek için gitmiştir.Çünkü öyle bi açıklama yapmıştı artık bitmeyen transferler için gitmiycem diye

Jaja ne oldu, Türkiye'ye gelmiş Kayserispor ve Kasımpaşa söylentileri vardı?

Chadli'ye cok buyuk para bağlanmaz bence, bağlamazdım ben olsam 8'e satmamışlarsa kalsın bence.

Sezon sonu Q7 hayırlı olsun diyebilirmiyiz:confused::trollface: ayrıca ben başkanın antonini vs. için italyaya gidecegini sanmıyorum. Var bu işte bir iş ama çıkar nasılsa kokusu

ya sneijder yıllık 6 milyon euro almıyor mu?nasıl ödeyeceğiz ki o maaşı?

zaten basımıza ne gelıyorsa bu kafalardan gelıyor ya. zapatalar crısler nerde bedava sakat bır yası gecmıs bır oyuncu var bıze bır hal gelıyor ve fark edıyoruz. genc olupta bedava olanlada ılgılenmıyoruz ılgınc sekılde :) yonetım medyaya ve taraftara cok oynuyor

Madem fazla para yok, yaz sezonu bonservissiz kaliteli adamlari doldursunlar. Yönetimde futboldan anlayan yöneticiler ve yardimci antrenörler oturup arastirip konusup 1 haftada liste cikarsinlar transfermarkttan mevkilere göre, dünyada nekadar oyuncu varsa bulunuyor zaten, bunu genelde her site yapiyor sporx falan kim serbest diye biraz baksinlar gecen sene ne adamlar elden kacti.

o değilde asaaidi diye bir oyuncu vardı yaz transfer döneminde asaaidiyi öyle bir anlatıyorlardıkı dedim inanılmaz bir oyuncu heralde liverpoolda 18 giremiyormuş liverpool forumlarında sercan yldırım muamelesi yapılıyor oyuzden bence Chadliye felan geçelim bu tarz adı sanı duyulmamış oyuncuları

[video=youtube;fByO8gU0ovk]https://www.youtube.com/watch?v=fByO8gU0ovk[/video]

:yenieek:bir numara

eger olurda gelırse lıg de psıkolojı falan kalmaz bu adamın gelmesı ısım olarak bıle 19. sampıyonluk degerındedır. Umarım gelır:b5::ayatollah:

wesley-sneijder.jpg

geliyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt