Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bırakın beyler Sneijder rüyasınıı en sonunda yine siz üzüleceksiniz Adriana Lima'nın sevgiliniz oldugunu hayal etmek gibi birsey bu..

''Başkan Aysal, başdanışmanı Bülent Tulun ile birlikte Milano'ya giderek, Inter'in Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder için transfer girişimini resmen yaptı. ''

Unutun bu transferi...

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, transferde teknik direktör Fatih Terim'e verdiği sözü tutabilmek için büyük oynuyor. Başkan Aysal, başdanışmanı Bülent Tulun ile birlikte Milano'ya giderek, Inter'in Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder için transfer girişimini resmen yaptı. (DHA)

ilk hedefler sneijder ve bastos diye milyon kere soylemem mi lazim ve carlinhosu tum turkiye getirirken carlinhos gelemk istemiyor fransaya odaklanin diye kac defa yadim sonuc da baskan degilim her an sartlar degisebiliyor bugu7nevet diyen yarin banane diyebiliyor gorusmedigimi oyuncuyu yazmiyorum sneijder ne zaman aciklanir bilmem ama gelen haberler bittigi yonunde gun vermeiyorum aciklma konusunda baskanin bir takim takintilari var cozmek zor iyi aksamlar herkese

Foruma tekrardan hoş geldin şeref aydın :trollface:

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, transferde teknik direktör Fatih Terim'e verdiği sözü tutabilmek için büyük oynuyor. Başkan Aysal, başdanışmanı Bülent Tulun ile birlikte Milano'ya giderek, Inter'in Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder için transfer girişimini resmen yaptı. (DHA)

Bülent Tulun da gitmiş, olacağı varsada olmaz bu iş :o

Zaten zor transfer birde Bülent Tulun devredeyse yandık.

Ünal Aysal, Inter Kulübü'ne yıldız oyuncunun bonservisi için 12 milyon Euro teklif ederken, diğer yandan Sneijder'i ikna etmek için de Bülent Tulun'u görevlendirdi.

:sad007:

Transfer Nöbeti

Teklif yapılan her oyuncu alınsaydı Podolski-Shaqiri-Suarez gibi isimlerde bizdeydi. Ki bu transfer daha zor

Medyanın abartması gibi geldi bana, geleceğine ihtimal vermiyorum ben heleki Bülent Tulun işin içindeyse bu transfer gerçekleşmez.

Bülent Tulun'a bu sefer güvenmek istiyorum.

Koskoca Galatasaray başkanı transfer için klüplerin ayapına gitmemeli..Senin sportif danışmanın var,ikinci başkanın var,as başkanın var ha birde Ceo'n var.

Görevlendir onlar gitsin,senin ne işin var be başkanım..

beyler eskisehirspor fair play ödülüne aday

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt