Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

@Hakan Delikanlı haklı..Devre arası transferi çok daha zor bir süreçtir..1 milyonun pazarlığını yapan yönetim bahsedilen isimleri getiremez..

Umutlanmayın sonra hayal kırıklığı ile yönetime sallamalar artıyor..

Montpellier başkanı Belhanda için 15'den aşağı düşmem demiş..12 olursa da cash para isterim ona göre demiş..Türkleri severim ama Belhanda'yı isteyen takım CL'den kovulmuş bir takım :asd: Belhanda'yı İngiltere'ye satmak ilk tercihim olur diye de eklemiş..

Ardından da Aziz'e purosunu uzatıp ya puroyu içersin ya da ......................... :D

Hurşut Meriç gelecek dertler bitecek.:f50:

Bu arada Selamun Aleykum. :)

Durumlar hic iyi görünmüyor Alper.

Sneijder gelmez anlayin artik sunu. Bos hayal kurup durmayin surda sonra yönetim'e de sallamayin. Gelmez adam arkadas neyini anlamiyorsunuz.

bizimkiler niye sneijder icin gittiler? ben anlamadin, cunku adamin aklinda Turkiye yok

başkan gidip robinhoyu almasın :D

Geçen sene çok övülen Pabon Parmada yedek oyuncu :D

yarınki 14:00 'da unal baskan: italya'ya gittik ama bir sorun niye gittik anlatacak anlatacak sonra snejderi istedik ama bir sorun neden almadım falan filan :) saka bir yana belli butcemiz var ama terim isterse butcemizi asabiliriz ama o da istemiyor GALATASARAYımızı zor duruma sokmayı ben inanıyorum sampıyonlar lignde bir tur daha gidebiliriz bu sene yeterli ama bunu sureklı hale getirmeliyiz hocamızdan memnunuz ekonomide ve basarıda GALATASARAYın ilk 10 da olmasını istiyoruz ve olucak filan diye gecicek..benim yorumum kesinlikle pahalı transfer olmaz gibime geliyor(İNSALLAH YANILIRIM YOKSA KİM İSTEMEZ SNEJDERİ 28 YASINDA KAFAYI MI YEMİS İNSAN ANCA PESTE ALABİLECEGİM BİR ADAM FM DE BİLE ALAMAM) fazla transfere karsıyım transfer doneminde aldıgın oyuncular takımın dengesinide bozabilir sol bek ve 10 numara transferi simdilik yeter yani carlinhos ve snejder tarzı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt