Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arkadaşlar az evel geldim sneijder haberleri çoğalmış merak ettim Adnan abinin yeğenini aradım.

Sneijder bitmiş neredeyse. Oyuncunun menajeri uğraştırıyormuş.

Carlinhos kesinlikle olmuyor. Ve bir siyahi ekranlarda..

CA4SW.gif

Ünal başkanı aradım Sneijderi sordum şuan yoğunum GS TV de görüşürüz dedi. Ne demek istedi şimdi ?

:asd:

Arkadaşlar az evel geldim sneijder haberleri çoğalmış merak ettim Adnan abinin yeğenini aradım.

Telefon konuşmasını foruma koymadan inanmayız

Sakami , Gercekmi? 12 Milyon felan gördüm, güvenilirmi kaynak?

Cok ciddi.

hakan gelmez derken maddi anlamda gucumuzmu yetmez diyorsun yoksa bu işin parayla ilgisi yok yıılık 5,6 milyonda versen gelmezmi dyorsun

Her acidan gelmez gelemez, maddi, prestij.. Fark etmiyor. Yani beyler bakin bende isterim, ama gelmez yani bunu anlamak cok zor degilki.

Her transferi dönemi bizim taraftar cok saflik yapiyor bu bir diger gercek. Basladik Drogba ile gittik Kaka ile simdide vardik Sneijder'e. Bu tip oyunculari unutun beyler.

İbrahim seten görüşmedi galiba daha başkanla.Balksana ses seda yok.:asd:

stoperden haber var mı

Beyler bir hayal edin. Sürekli araya koşular yapan bir Burak ve arkasında sürekli araya top atan bir Sneijder. Ben düşünürken bile heyecanlandım.

Madem bu kadar sağlam kaynağın var twitterden sende duyumculuk mesleğine girişsene. Baksana adamlara forumda ünlenip popin artardı seninde.

Bkz popi: [video=youtube;ijmdK7b0cs0]https://www.youtube.com/watch?v=ijmdK7b0cs0[/video]

Cok ciddi.

Her acidan gelmez gelemez, maddi, prestij.. Fark etmiyor. Yani beyler bakin bende isterim, ama gelmez yani bunu anlamak cok zor degilki.

Her transferi dönemi bizim taraftar cok saflik yapiyor bu bir diger gercek. Basladik Drogba ile gittik Kaka ile simdide vardik Sneijder'e. Bu tip oyunculari unutun beyler.
valla onu bunu bilmemde sen adama yıllık 6 milyon euroya ver bakalım senden fanatik gsli olur bu adam :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt