Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Lan olm inş bu gece açıklanmaz ya, bu karda kışta çıplak koşarsak bir ay yatarız.

İstanbul Milano'ya göre ucuz burda 4 alsa bile evini geçindirebilir.

slm alykm

bakıyorum wesly haberı almıs yurumus bır umut dıyorum ıste vızyon ve hedef buyuklugu budur dıyorum kendıme

aklıma hemen dun gelıyor fterımın vızyonumuz ve butcemız yetmıyor demek kı kelımelerı

sonra beklıyorummm...umutsuzca keske olsa sahsen nene ye razıyım ben

kaka için söylemiş olabilir

Yalnız italyadaki genel fiyatlara bakıyorumda bizim verdiğimiz paralar cidden ziyan ne oyunculara ne paralar veriyoruz

Sponsoru buldum galiba

Schneider_Koli_Kalemi_133.jpg

olursa bi de stoper alinacak ama cok zorlanmayacak yerli bir isim alinabilirse yabanci stoper yok gundemde alper potuk serdar aziz kerim frei bernard bunlarin gelme ihtimali yude sifir sneijder kesin bastos sola en buyuk aday ilk hedef yani stoper ismi daha netlesmedi bile su alinsin diye bisi yok yani teklf de yok diger transferlerin maliyetine gore tamamen vagecilebilir g_khan zan kaliyor caglar kesin gidiyor olursa transferin son gunlerinde olur stopere takviye 2 ya da 3 transfer yani bu arada furkan ozcal miy a kiralanacakmis bu da taze bilgi

olursa bi de stoper alinacak ama cok zorlanmayacak yerli bir isim alinabilirse yabanci stoper yok gundemde alper potuk serdar aziz kerim frei bernard bunlarin gelme ihtimali yude sifir sneijder kesin bastos sola en buyuk aday ilk hedef yani stoper ismi daha netlesmedi bile su alinsin diye bisi yok yani teklf de yok diger transferlerin maliyetine gore tamamen vagecilebilir g_khan zan kaliyor caglar kesin gidiyor olursa transferin son gunlerinde olur stopere takviye 2 ya da 3 transfer yani bu arada furkan ozcal miy a kiralanacakmis bu da taze bilgi

Tamam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt