Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

40 bin kombine satan...

Şampiyonlar Liginden 30 milyon euro kazanan...

-GSbonus+Gsbilyoner+GSnet+GSsigortaGSmobile vb...

30 Milyon taraftarı bulunan bir klubün 7-8 vermesi çok mu zor ?

ezikler şampiyon olamadı şampiyonlar ligindende elendi ama meyveles-krasic olursa belhanda 3 lüsüne verdiği bonservi bedeli 30 milyon euro bizimkilerde para yok edebiyatına devam bilemiyorum

Yok ama hocanın tanımına cuk uyuyor üstelik AMK gazetesi yine bir nebze doğru haberler yapıyor.Sen izledin mi bu adamı nasıl ?

Nacer 10 numarada oynar ama asil mevkisi sol kanat forvet, orda Amrabat var simdilik.

Nacer'i izledim tabi, Twente'yi cok izledim cünkü holanda liginde kupon yaptigim tek takim. Ayrica milli takim ile bize karsi da oynamisti. Bi aralar hatirliyorum, bu adam Hazard'dan daha fazla konusuldu. Zaten Twente'de bir Leroy Fer'i birde Nacer Chadli'yi begenirim.

Gelirse sevinirim, tam benim istedigim kanat tipi, ben birazda sov'a yönelik adamlari severim ama Chadli'de benim fikrime yakin. Calim atan ve ayni anda skorer olan bir kanat tarz. Iyidir ama Twente verirmi bilemem.

40 bin kombine satan...

Şampiyonlar Liginden 30 milyon euro kazanan...

-GSbonus+Gsbilyoner+GSnet+GSsigortaGSmobile vb...

30 Milyon taraftarı bulunan bir klubün 7-8 vermesi çok mu zor ?

demekki zormus.Galatasarayin muhasebesinde oturmadigim icin bilemiyorum.eger bu sekilde bir sey varsa ima etdiginiz odurki o paralari indire gandi yapiyorlar?

O mal Türkspor'u okuyan varmı hala?

Nacer 10 numarada oynar ama asil mevkisi sol kanat forvet, orda Amrabat var simdilik.

Nacer'i izledim tabi, Twente'yi cok izledim cünkü holanda liginde kupon yaptigim tek takim. Ayrica milli takim ile bize karsi da oynamisti. Bi aralar hatirliyorum, bu adam Hazard'dan daha fazla konusuldu. Zaten Twente'de bir Leroy Fer'i birde Nacer Chadli'yi begenirim.

Gelirse sevinirim, tam benim istedigim kanat tipi, ben birazda sov'a yönelik adamlari severim ama Chadli'de benim fikrime yakin. Calim atan ve ayni anda skorer olan bir kanat tarz. Iyidir ama Twente verirmi bilemem.

Leroy Fer ve Tadic iyiler.

AMK ya göre hoca çok istiyormuş

yav şu videoları görüpte izleyememek nasıl koyuyor insana içim sızlıyor :( Telefonun net paketini pc ye bağladım çok kota yiyior :D

Jaja İstanbul'da deniyor...

Ya Kasımpaşa ya bize gelcekmiş?

Spor programları bakalım kimi sallayacaklar bugün...

Chadli gelsin bende isterim valla.Çok iyi futbolcu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt