Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Baskan Snayder?

-Snayer bitti o bitti. ;) boyle bir beklenti var galiba

honda'nın adı hiç çıkmadı ama keşke onunla uğrassak. gelmesi imkansız olan oyuncularla zaman geçiriyoruz resmen..Nikon da arka çıkar 2 3 atar hondada koşa koşa gelir..

aynen öyle diyecek transfer açıklayacağını filan sanan varsa büyük yanılgıya düşer :o

[video=dailymotion;xisvs2]https://www.dailymotion.com/video/xisvs2_unal-aysal-elmander-i-yaryn-acyklayacayyz_sport#.UOv3HayPYQA[/video]

Cezası bol olmuştu ama görüşüldü derse anlarız biz...

borclarin nasil azaldigindan , nasil azaltiklarindan simdiden sonra ne dusunuyorlar ondan konurular.

Transfere fazla girilmeyecek diye dusunuyorum.Isim vermek gibi bir beklenti yok icimde.bir keresinde adam cilek dedi.1 yiul her kes cilek hada cilek dedi.

Oyle bir hata yapacagini dusunuyorum.

söylesinde listeyi şeref yoksunu çakallar hırsızlar gitsinler fiyat arttırsınlar dimi

Sanki oyuncular medyaya sizmiyor be Soner :) Ertesi gün gazeteler boy boy haber yapiyor oyunculari.

Baskanin aciklamasi birsey degistirmez yani merak etme. Terim´in en büyük rahatsizligi bu zaten.

Carlinhos, Bernard gibi isimleri nasil ögrenecek medya? Birileri aninda sizdiriyor. Aynisi Sneijder icin de gecerli.

Bu traansferlerin gerceklesmesini istemeyen kisiler var camiada.

Siem de Jong her an bitebilir.. kaynak sormayin.

togutay yarar@togutay Sneijder 4 milyon euro net. Bu parayi Ingiltere'de alamaz.. Galatasaray verirmi bilinmez.. Ama su anda onde olanlardan..

Getirin bunu yeter !

[video=youtube;z7UTTs4hC9A]https://www.youtube.com/watch?v=z7UTTs4hC9A[/video]

Sanki oyuncular medyaya sizmiyor be Soner :) Ertesi gün gazeteler boy boy haber yapiyor oyunculari.

Baskanin aciklamasi birsey degistirmez yani merak etme. Terim´in en büyük rahatsizligi bu zaten.

Carlinhos, Bernard gibi isimleri nasil ögrenecek medya? Birileri aninda sizdiriyor. Aynisi Sneijder icin de gecerli.

Bu traansferlerin gerceklesmesini istemeyen kisiler var camiada.

bn camia içindeki kişileri kastetmiyorum ki bu ülkenin en büyük çakalları şeref yoksunları kimler ?

bn camia içindeki kişileri kastetmiyorum ki bu ülkenin en büyük çakalları şeref yoksunları kimler ?

Anliyorum da, böyle de salca olabilirler zaten. Baskanin Italya´da oldugunu, kimle görüstügünü hemen ögrenmis medya mesela.

Istedikten sonra böyle de salca olurlar futbolculara. Yani resmi bir aciklamaya gerek yok. Bilgiler siziyor zaten.

Ocakta scneijder gelirse; yazın ronaldo yu isterim valla ben adam zaten mutsuz realde, amrabat ile sol kanat için mücadele verirler yinede ronaldo birazcıkta olsa amrabattan daha önde olur benim gözümde.

Ne Şnayderi renktaşlar, tamam alırsak büyük olay da , cidden inananınız var mı?

bursa ndıayeyı 4.7 mılyon euroya sunderlanda sattı.helal olsun ıyı para aldılar :yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt