Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

o zaman stoper,solbek,yabancı kanat ve 10 numara alalım di mi?:D şimdi ortasahanın ortası için yekta-engin hatta iyi olacağına inandığım emre çolak bile var...engin illaki iyi olacak:) potuk sezon sonuna kalsın

nolursan ol gel snneijderrrrrr

sırf antudaki mallar alamaz dedikleri için gelll

size soru

oynamayan kariyerli bir snejder bonservis 7-8, yıllık 4-5

oynayan bernard-belhanda-diego: 12-13 bonservis 3-4 yıllık..

snejder alacağın maliyeti ile kerim frei-belhanda alırsın. birda sonraaa:SS: carlinhos ohaaaaaaa

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
1907zeko - 08.01.2013 15:35[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Alırlar. Küçük yatırımcıyı çarparlar. bir yerleri dolandırırlar‚ olmadı devlet emirlerine amade zaten sneijder´ın parasını da öder. Bizim yönetimin yapması gereken araya girip sürekli fiyat artırması.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

oy yavru kuşum benim ağlama sen tamam almıyoruz ağlama :)

devlet ? emirlerine ? amade ? bu malların kendi yaptıklarını başkalarının üstüne atma çabalarına bayılıyorum :D

10 numara ve sol kanata takviye yapılacakmış ama sol kanat transferi beke mi yoksa sol açığa mı yapılacak hoca net karar vermemiş.

[h=1][h=2]Ünal Aysal:10 numara önemli bir pozisyon. oranın doldurulması bize büyük güç getirecek. Sneijder'in o konumu en iyi yönetecek oyunculardan biri olduğu açık.[/h][/h]

o isaret sterlin isareti :o

Tamam arkadaş dikkat etmedik belki ne var yani :D Sterlin de olsa 14 milyon sterlin 30 milyon euro eder mi ? Etmez. 30 milyon euro dan aşağı da satılmaz Muslera. Dünyanın en iyi 5 kalecisinden biri adam.

Sezon sonunda gitmemişmiydi hatırlayamıyorum tam

martta gitmişti ama rusyada yeni sezon o zaman başlıyordu sanırım orası biraz karışık :D ayrıca bir arkdaş kiralık oynadığı takımlar sayılmıyor demişti ki doğru olabilir ama bence zaten kerimi satmazlar bize

Frei transferi şimdi olamıyormus 2 takımla forma giymiş bi transfer daha yapamıyor anca şimdiden sezon sonu icin anlasılmıstır

1 transfer hakkı var. ne sanıyorsunuz siz yahu.. fatih terim vs kimse bilmeyecek akdar şey değildir o kadar..

size soru

oynamayan kariyerli bir snejder bonservis 7-8, yıllık 4-5

oynayan bernard-belhanda-diego: 12-13 bonservis 3-4 yıllık..

snejder alacağın maliyeti ile kerim frei-belhanda alırsın. birda sonraaa:SS: carlinhos ohaaaaaaa

Belhand-Carlinhos ve Frei iyi futbolcular ama alt yapıdaki futbolcu kardeşlerimize Rol model olacak biridir Sneijder.

Tek boyutlu değil... forma sattırır takıma güven verir..

Ynt: Transfer Nöbeti

nasıl net degil ya terim demedi mi transfer listesini verdim diye transfer listesinden ne anlıyorsunuz anlamıyorum sudur acıklıyayımda anla mesela 9 tane oyuncu listesi vermistir her bolge icin 3 icin 3 tane ve en az 2 bolgeye gerekli olsun diyelim 1. durum 2.durum 3. durum vardır ona gore artık is teknik direktorde degil yonetimdedir gider alır butcesine gore butce diyorum cunku butcen yoksa gidip snejderle ilgilenmen kasımpasaın lampardı getirmesi kadar abestir

Belliki anlamamaq icin cabalıyorsunuz.

Listeyi vermis, sol acik ve bek konusunda oyucularin transfer durumuna gore karar alinacak. Anlamak bu kadar mi zor?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

sol açık falan almayalım carlinhos gelsin veya defans bilen bir bek

şu antu denilen ama sadece kuşlardan oluşan hayvanat bahçesini kapattırmak için ne gerekiyo ? siz söyleyin ben gereğini ilgili yerlere söyleyeyim:D

Tottenham, Leandro Damiao icin 18M €'luk bir teklif yapti.

Ünal Aysal: İtalya Seyahatinde gördüğüm saygı Galatasaray'ın büyüklüğünü bana bir kez daha gösterdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt