Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Listemizde muhakkak yerli stoperde vardır bence.

613164_Galatasaray_SK.jpg

serdar taşçı inşallah

burda olupta bişeylerin farkında olmayan arkadaşlara lütfen son durumları iletin..

bugun şahsımda olmak üzere gereksiz bazı konularda ileri gitmiş olabilirim, neyse ben gidiyomm..

En korktuğum olay Sneijder gelirse hocanın onu 4-4-2 nin sol kanatında oynatması.

sadece Ogulcan o tarzda mesaj yazmadi ama herkes ona yuklenmis , yasi genc diye mi ?

Göze bir anda o battı herkesin nezdinde o belki hışma uğradı ama özür dileme erdemini gösterdi. Yaşı genç olması ya da orta yaşlı olması böyle bir konuda kimsenin düşüncesini değiştirmez. Üstelik konu kapanmış ve bu uzatmaktan başka hiçbir anlamı olmayacak.

ben kartaldaydım bişe hissetmedim

20 yıldır istanbuldayım deprem nasıl bişey hissetmedim daha..

inşallahda hissetmem,hissetmeyiz

Sneijder gelirse mecbur sistem değişecek demektir

ligi bilmem ama cl de tek forvet arkaya amc şart

Murat bi git gari :) yemin ederim gına geldi..

gitmiyorumm sana gınaaa gelmessiii için..

ne bıktınız yahu..

ünal aysal snejder dedi, ben eşi dedim. eşi daha çok konuşuldu. ünal başkan beni alsın kadrosundaa spekülasyon yapmakta üstüme yok..

4-2-3-1 olur sistem eger wesley gelirse

Sneijder bir gelsin de sistemi falan sonra tartışırız.

Listemizde muhakkak yerli stoperde vardır bence.

613164_Galatasaray_SK.jpg

kadro çok hoş gözüküyor ama çok agır ve statik bir hücum hattımız olucak gol yollarında oldukca sıkıntı çekeriz hamit riera kanatlarıyla 3 lü ortasaha oynayacaksak biraz daha seri kanat oyuncuları tercihi daha verimli olur yoksa bu şekilde bir kadroyla selcuk ve sneijder gibi adamların bazı yeteneklerini köreltiriz

crisi neden yolladı bunlar hiç yoktan stoperdi.oynuyordu.stoper alınmayacak haberleri doğru mu?

gitmiyorumm sana gınaaa gelmessiii için..

ne bıktınız yahu..

ünal aysal snejder dedi, ben eşi dedim. eşi daha çok konuşuldu. ünal başkan beni alsın kadrosundaa spekülasyon yapmakta üstüme yok..

Kulübün Halkla İlişkiler koordinatörlüğünü yürütmelisin. :D

Çanakkale'de baya hissettik depremi çok şiddetlli gib geldi burda ama Allahtan bir zarar yok şimdilik....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt