Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Gözlerim doldu SNEİJDER borsada inanamıyorum

Başkan İnterle görüştüğünü bugün söyledi normalde söylememesi gerekirdi. Önce KAP bildirimi yapılması gerekiyordu.Bu rutin bir açıklama çünkü Galatasaray ceza yiyebilirdi.

Bu transfer olur mu ? Forlan imza atıyor dedik gelmedi, Podolski tamam dedik olmadı, Shaqiride öyle... İçimden gelen bir his Sneijder gibi bir oyuncunun hemde 28 yaşında Türkiyede ne işi var diyor?

Sneijder gibi futbolcuların Türkiyeye gelme yaşı 33 falan Bu transfer imkansız. KAP bildiriminin bir anlamı yok imza atmadan transfer olmuyor . Ben daha önceki KAP bildirimlerine bakınca hiç heveslenmeyin derim çünkü ben Forlan ve Podolskide ben çok üzülmüştüm

Anasını sattığımın KAP'ı en kötü duyumcu güvenmiyorum ona :D

Vay anasini aldi ya la çilegi:trollface:

okulda_katliam_27_olu_h17935.jpg

KATLİAM BAŞLASIN !

hemen sevinmeyin borsadan ceza yememek için açıklandı.başkan elmander transferini borsadan önce ntv de açıkladığı için 144 bin lira ceza yemiştik.ama inşallah olur:asd:

bi yanım heyecanlanıyor bi yanın geçen seneki borsa bildirimlerinde sonra olmayacak diyor...:SS:

Zapata Pino'dan Sneijder'e, 2 senede gelinen noktaya bak.

beyler siz hala akillanmamissiniz, kendinizi kaptirmayin su transferler anlasma saglandi diye aciklanmadan

ben inter ile galatasarayın arasında sorun olacağını sanmıyorum moratti başkanı yemeğe çağrıyor türkiye futbol tarihinde hangi yabancı başkan türk bir kulüp başkanı yemeğe davet eder üstüne üstelik birde orada olduğunu duyan milan başkanı galiani kahveye davet ediyor :D sorun sadece snijderdir oda büyük ihtimalle halledilir

carlinhos ve chadliyide soyledi baskan ama onlar bildirilmedi

Kapa bildirilmesi cok birsey ifade etmiyor. Sakin olalım.

Sneijder bildirdik renktaş kap a nereye sakin oluyoruz ya. Ya bi gelirse var ya offfffffffffffff İnş gelir inş gelir İnş gelir inş gelirİnş gelir inş gelirİnş gelir inş gelirİnş gelir inş gelirİnş gelir inş gelirİnş gelir inş gelirİnş gelir inş gelirİnş gelir inş gelirİnş gelir inş gelirİnş gelir inş gelirİnş gelir inş gelirİnş gelir inş gelirİnş gelir inş gelirİnş gelir inş gelir

heycanınızı tabiki yaşayın ama twitterdan da bişeyler yapın yani.sneijdere ve eşine güzel mesajlar atın

ben cikiyorum dayanamicam... bir Hearts of Iron da Osmanli imparatorlugu ile Avrupayi feth edeyim geri döndügümde herkesin koptugunu görmek istiyorum beyler!

Başkan İnterle görüştüğünü bugün söyledi normalde söylememesi gerekirdi. Önce KAP bildirimi yapılması gerekiyordu.Bu rutin bir açıklama çünkü Galatasaray ceza yiyebilirdi.

Bu transfer olur mu ? Forlan imza atıyor dedik gelmedi, Podolski tamam dedik olmadı, Shaqiride öyle... İçimden gelen bir his Sneijder gibi bir oyuncunun hemde 28 yaşında Türkiyede ne işi var diyor?

Sneijder gibi futbolcuların Türkiyeye gelme yaşı 33 falan Bu transfer imkansız. KAP bildiriminin bir anlamı yok imza atmadan transfer olmuyor . Ben daha önceki KAP bildirimlerine bakınca hiç heveslenmeyin derim çünkü ben Forlan ve Podolskide ben çok üzülmüştüm

Fener Belhandayı niye bildirmedi KAP a onlardada Kiğılı dedi görüştük diye

Göğsüme portakal takıp takisimde gezecem diyeni de unutmadım..

Video istiyoruz video..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt