Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yalnız Sneijder'in eşinin oynadığı kısa film çok ilginç.

SON HABER!!!! NTVspora gore 8m euro karsılıgınsa anlasmısız ve snejderlede yıllık ucret konusunda da anlasılmıs fakat kendisi cumaya kadar muhlet istemis esine danısacakmıs

Beyler onur kıvrakın sözleşmesinde 7.5a serbest kalır maddesi varmış sadri açıklamış bugün:trollface:

BAG_hVwCMAA6kSI.jpg:large

Adam rahatsızlanmış, malzeme yapıyorsunuz şurada, ayıptır.

Muslera

Eboue Semih S.Tasci Riera

Hamit Melo Selcuk Nene

Sneijder

Burak

Yaz sezonu sol bek ve sag kanat aldik mi tamamdir. :ayatollah:

Walter Samuel'i gençliğinde de sevmezdim sırf sertlik, agresiflik vardı, kıvraklık yoktu umarım gelmez. Yabancı stoperi ne yapacagız ki? İlla stoper alacaksan S.Taşçı'yı al.

Önemli soru Sneijder İnter formasıyla Avrupa Liginde oynadı mı? Oynasa da Ş.Liginde oynar ama 3 oyuncudan ancak 1'i A.Liginde oynamış olabilir. Yani Serdar Taşçı ve Sneijder'i alsak bile ancak birini Ş.Liginde oynatabiliriz.

Şimdi baktım Vaslui maçında oynamış sadece 1 maç. Yani oynamış 1 oyuncu hakkı Sneijder ile doluyor, S.Taşçı ya da Ömer Toprak gelse bile Ş.Liginde oynayamayacak.

Kısacası yabancı stopere gerek yok Dany-Semih-G.Zan-Ujfa yeter. Sol bek (mumkunse carlinhos'tan daha iyisi olsun) + Kerim Frei

Cok dikkat ceken bir fenerli var.

Benim için hala %50'in altında gelme ihtimali. EN kötüye hazılıyorum kendimi. Alternatifleri de iyi olsa bari.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt