Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yalnız asillik saygınlık püro içerek olmuyor,adam Galatasarayın başına geldiğinden belli hayat tarzı ve konuşmalari farkını çok belli ediyor..Tamam bazen yanlış yapıyor ama karizma ayrı bişey..Büyük saygınlığı var heryerde Ünal başkanın..Umarım küstürmezler bu adamı da 5 sene daha kalır bizle..

Sneijder alınırsa forma yetiştiremezler çok net söylüyorum.

PORTAKAL soyulur mu tadina doyulur mu ?

Wesley Fenere koysa fizandan duyulur mu ?

diye haykiracagiz umarim hep birlikte

Yakışır :016::animation:

j7mxe5r7.gif

:happynew:

Mustafa Sarp-Ayhan-Barış'tan sonra

Sneijder-Melo-Selçuk - bünyeye fazla gelir :D

kardesim heyecandan yazamiyoruz...takildigin seye bak

Ne demek heyecan ve bu nasıl bir heyecan.

Her heyecanlanan cinselliğe kaçacaksa işimiz var.Stenin adını ve içeriğini değişelim o zaman.

Dikkatli olsak iyi olur rica ediyorum.

Ailevi değerlere sahip çıkalım. Senin takımına gelecek oyuncunun eşine cinsel dürtüler ile bakabilirsin beni ilgilendirmez ama burada okumak görmek zorunda değilim.

Sonra türk erkeklerinin adı niye çıkıyor olur.

Ben gelmez diyordum ancak en azından aşama kaydedilmiş..

Yönetim için kritik süreç bundan sonra başlıyor zaten.Eğer 8 milyona Sneijder'i alırsak Türkiye piyasasında dönen rakamları göz önüne aldığımızda büyük başarıdır..Ancak gelmez ise güven filan kalmaz artık..Evet kolay değil bu transfer ancak ben hala adamla anlaşmadan erken açıklama yapıldığını düşünüyorum,Başkan söylemese de olurdu sonuçta kim nerden bilecek..Hadi bildiler ve ceza yedik kaybolan imajın yanında sıfır bana kalırsa..

Benim şahsi düşüncem hala gelmeyeceği yönünde..İkna edeceğimize hala inanamıyorum..Ne zaman gelir parçalı giyer o zaman bana bayram olur...

[video=youtube;Fzp8vNGw-2k]https://www.youtube.com/watch?v=Fzp8vNGw-2k[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt