Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ölmesem söz veriyorum,Sneijder geldiğin de formasını alacam.Kendime tabi.İlk defa isim yazdıracam.

Ne kadar çok bilgi kirliliği oluşuyor.. Ama normal, isim büyük olunca kir de o oranda büyüyor :)

hadi acıklayın artık finallerimiz var arkadas ALLAH'tan yarınki sınav iptal oldu kar nedeniyle :) GALATASARAYIM yuzunden calısamadım :) olsun tatlı bahanem

Beşiktaş geçen sene Q7 - Guti - Simaoyu getirdi ne oldu. 30'una merdiven dayamış hangi futbolcudan hayır gelir. Fener Krasici getirdi ne oldu. Sneijderde aynısı olucak. 4 sene senelik 5 M eurodan imza atar. Babalara gibi takılır İstanbulda.

Arkadaşlar daha önce de yazdığım gibi belli bir aşamaya gelinmiş. Bana göre maksimum %50 bu aşama. Ama bilinen tüm güvenilir isimler temkinli. O yüzden söyledikleri gibi Cuma'ya kadar çıkar kokusu. Olumlu ya da olumsuz.

Eğer Sneijder'in Galatasarayı seçtiğinden şüphe duyanlar varsa alayının Allah Belasını .........

Siz kimsiniz ki Galatasarayın Galatasaraylılığından şüphe ediyorsunuz lan!

Yalnız şöyle bir durum da var; Başkan'ın ajandası adlı programı gün içerisinde izleyememiştim şimdi tekrarını izliyorum.

Başkan'a soruyorlar; önceliğinizin Türkiye şampiyonluğun daha önemli olduğunu söylemiştiniz, dolayısıyla transferde şampiyonlar ligi şartı aramayacak mısınız?

Başkan da diyor ki; hayır tabiyki arayacağım. Elimizde böyle bir fırsat var, son 8e kalırsak fazladan bir 7 milyon euro geliyor. Ben o oyuncuyu alırım o da turu geçerek kendi parasını çıkarmış olur.

Bir detay olabilir ama bence Sneijder transferi için olumlu haber.

Renktaslar bakiyorum herkez ucmus.Sartlar nedir Bize maliyeti ne bu transferin,Takimimiz maddi olarak bir adim ilerlemisken iki adim geri götürmesin böyle agir bir yük.

Tekrar satarak geri dönüsümü olmiyacagi kesin,basari olarak geri dönüsümü olabilirmi bukadar büyük rakamin oyuncunun son sezonlardaki istatistikleri nasil kac macta oynamis kac defa sakatlanmis?

bu sene çeyrek final seneye en az yine gruplardan çıktın mı parasını cıkartmış oluruz

Beşiktaş geçen sene Q7 - Guti - Simaoyu getirdi ne oldu. 30'una merdiven dayamış hangi futbolcudan hayır gelir. Fener Krasici getirdi ne oldu. Sneijderde aynısı olucak. 4 sene senelik 5 M eurodan imza atar. Babalara gibi takılır İstanbulda.

:o:SS:

yok bu kadar bos yorum

sneijderla gutiyi simaoyu q7yi yada krasici kiyaslamak

Renktaslar bakiyorum herkez ucmus.Sartlar nedir Bize maliyeti ne bu transferin,Takimimiz maddi olarak bir adim ilerlemisken iki adim geri götürmesin böyle agir bir yük.

Tekrar satarak geri dönüsümü olmiyacagi kesin,basari olarak geri dönüsümü olabilirmi bukadar büyük rakamin oyuncunun son sezonlardaki istatistikleri nasil kac macta oynamis kac defa sakatlanmis?

tekrar niye satamıyosun kardeş yav??

keitayamı daha kolay alıcı bulurdun şınayderemi bi tart bakalım??

hem niye satalım böyle adamı, kulübe uyum sağlasın jübile yapsın bizde..

herkes aynı lafa takılmış anlam veremiyorum, adam 28inde yav, büyük harfle yazıyorum, MİS MİSSS..

100% bir Sneijder Forma alicam...:ayatollah:

Yanlışın var renktaş guti ve simao 30'a değil 40'a merdiven dayamışlardı.

acaba gorusmeyi kim yapiyor?

Görkem her transfer öncesinde böyle boş boş konuşmaya mecburmusun?

33 yaşıda ki Alan'dan bahsetmiyoruz burada yaşı daha 28 küsür olan sneijder diyoruz hala mı geri dönüşümü olmaz modundasınız anlamıyorum ki. Keza bu adam gelecekse sene sonuna kadar kiralık gelecek ilk olarak. Satın alma opsiyonlu yani + olarak sponsor bulunmuştur klüpten öyle yüksek miktar çıkacağını sanmıyorum. Max yıllık 2 çıkar.

kimi alalım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt