Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Snejder gelecek mi, BIlmen lazim, Bilmem lzaimmmmmmmmmmmm, I need to knowww, I NEED TO KNOOWWWWW :SS::confused::happynew:

[video=youtube;fLVzw9wVd9o]https://www.youtube.com/watch?list=HL1357680711&v=fLVzw9wVd9o&feature=play er_detailpage[/video]

Hay Allah ne geri dönşmüş ya

bu adamın bize geri dönüşü kazandırdığı kupalardır , kazandırdığı maçlardır , dünyadaki prestijimizdir , genç oyunculara Galatasaray'ın önünü açmasdır , sattırdığı formalar , sattırdığı biletler kombinelerdir , eziklere karşı ligde elde etceğimiz inanılmaz psikolojidir ...

İlla geri dönüşü neden sanki satıp da para kazanmak olarak anlıyosunuz anlamıyorum ? CL de bi araya pas atsa çat turu geçsek zaten maliyetinin yarısına yakınını çıkarmış olur bu kadar basit ...

Ya Allah askina isime bakipta ucmayin,Bizde isteriz Takimimizda en iyi oyuncular oynasin basari gelecekse Takimimizi gelistircekse 10-15 milyon yillik ücretler ödiyelim, ama adam gecen sezon kac defa sakatlanmis son 3 sezonda kac defa sakatlanmis bilginiz varmi???

Bizim Forumda garip renkdaslar var bazen.

Falcao gelse, yok efendim biz niye genc oyuncu, yetenekli genc bi oyuncu, daha ucuz maliyete almiyoruz, diyenler cikar :D

Messi yi alsak bu adamın bonservisini kimse karşılayamaz niye aldık diyenler çıkar mı ?

Çıkar :)

messi gelse itiraz edenler olur lan yeter artık

başkan bu sefer de karizmayı çizdirirse bir daha toparlayamayacağının farkındadır umarım. bu iş bitmezse elimizden çekeceği var başkanın...

Transfer edilsin de bu akşam olur yarın olur biz bekleriz

Arkadaslar KAP mesele degil oyuncu gecenin korunde karar vermez. Bu gece yatar uyur, uykuya gecmeden once kafasinda iyice tartar. YArin belki de obur gun beklemek gerekir aciklamayi.

Ya Allah´ım isyan edesim geldi...Bravo diyorum.Alırsanız bravo ziyaretçi 6sli arkadaşlar alın forumunuza taşıyın.

Eğer sneijderi alırsanız tebrik ederim‚sırf ezeli rakibimizsiniz diye laf atamam ben‚tebrikler.Büyük transfer olur...

antu dan

Allah'ım şu pasların güzelliğine bak :(

[video=youtube;fByO8gU0ovk]https://www.youtube.com/watch?v=fByO8gU0ovk[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt