Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Eğer Sneijder'in Galatasarayı seçtiğinden şüphe duyanlar varsa alayının Allah Belasını .........

Siz kimsiniz ki Galatasarayın Galatasaraylılığından şüphe ediyorsunuz lan!

[video=youtube;UhMq2ED8-KY]https://www.youtube.com/watch?v=UhMq2ED8-KY[/video]

Galatasaray’ın transferi için Inter’le görüşmelere başladığını resmen Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na bildirdiği Wesley Sneijder’in Türkiye’ye olası gelişi hakkında oyuncunun eşi Yolanthe Cabau açık kapı bıraktı.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın bugün yaptığı Sneijder açıklaması ardından sarı kırmızılı taraftarlar heyecan yaratmıştı. Bu açıklamanının ardından Sarı kırmızılılar yıldız oyuncuyla transfer görüşmelerine başladığını borsaya bildirmişti.

İddialara göre Galatasaray, Hollandalı yıldız ve kulübü Inter ile maddi konularda anlaştı. Ancak Hollandalı yıldız konuyu son bir kez ailesine danışmak için Galatasaray'dan cuma gününe kadar izin istedi. İşte bu gelişmelerin ardından Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Sneijder’in eşi şu ifadeleri kullandı;

“İstanbul kesinlikle harika bir şehir. Orada daha önce defalarca bulundum ve Türkiye’yi seviyorum. Ancak ne olacağını bilmiyorum, sadece Wesley’in Inter’i hâlâ sevdiğini söyleyebilirim” ifadelerini kullandı.

LAN YOKSA

İnter'de mutsuz adam. Bu çok net ve açık. Devre arası illaki ayrılacak. Eylül-ekim'den beri maça çıkmıyor zaten.

Galatasaray’ın transferi için Inter’le görüşmelere başladığını resmen Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na bildirdiği Wesley Sneijder’in Türkiye’ye olası gelişi hakkında oyuncunun eşi Yolanthe Cabau açık kapı bıraktı.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın bugün yaptığı Sneijder açıklaması ardından sarı kırmızılı taraftarlar heyecan yaratmıştı. Bu açıklamanının ardından Sarı kırmızılılar yıldız oyuncuyla transfer görüşmelerine başladığını borsaya bildirmişti.

İddialara göre Galatasaray, Hollandalı yıldız ve kulübü Inter ile maddi konularda anlaştı. Ancak Hollandalı yıldız konuyu son bir kez ailesine danışmak için Galatasaray'dan cuma gününe kadar izin istedi. İşte bu gelişmelerin ardından Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Sneijder’in eşi şu ifadeleri kullandı;

“İstanbul kesinlikle harika bir şehir. Orada daha önce defalarca bulundum ve Türkiye’yi seviyorum. Ancak ne olacağını bilmiyorum, sadece Wesley’in Inter’i hâlâ sevdiğini söyleyebilirim” ifadelerini kullandı.

LAN YOKSA

O tiwiti daha önce kendisine İstanbul'u nasıl buluyorsun diyen bir fb'liye atmış yenge

bu haberlerden sonra değil yani diyorlar Onur...

Sneijder geldiğindede sorun bitmicek ki. Yok önüne daha iyi biri lazım. Kanatlara Sneijderi anlayacak adam lazım falan filan. İşte bunlar hep yanlış anons.

SNejder gelsin, Carlinhos gelsin.

Schalke yi elyeleim, bidaki tur da, Malaga/Porto kazanana karsi , Geldik mi Yari Finale... lig'de sampyion olduk, yazin 1,2 daha üst düzey tranfer

AHHHHHHHHHHHahhhhhhhhhhhhhhhh :cool:

neyse mabel matizin yeni kasedi dinleyeyim.gece 3 te görüşürüz:ayatollah:

şimdi shalke forumlarına baktım adamlar aynen şu şekilde hagi,popescu,jardel,lincoln gibi oyuncuları aldı galatasaray sınejder imkansız değil yazmış.

Bir Liverpool sempatizanı olarak Gerard'ın Anfield'te kalmasını yeğlerim. Ama Parçalıyla görmek tarifsiz duygular yaşatırdı orası ayrı :)

Yaşım itibari ile Gerrard belki çıkışından itibaren takip ettiğim tek adamdır, benim için her futbolcudan ayrı biyeri var :ayatollah:

:D Sende haklısın

Çünkü içimizde ki KUŞ'ları görmek bazen bu kadar zor olabiliyor

Çünkü onlar bir şekilde aramızda olup insanları birbirine düşürüp gidebiliyor

Çünkü onlar senin basit bir şekilde algılayabiliceğin en ufak şeyi bile algı duyguna tecavüz ederek bunu yaptırmayabiliyorlar

O, yüzden bizde Misyonsuz olabiliyoruz :)

Sende haklısın Safak Alfak

Sende haklısın

İçimizdeki kuşları temizliyemiyoruz onlar bir şekilde bizim samimi duygularımızla oynuyorlar ve hamaset ekiyorlar aramıza bak seninle beni düşürücekler birbirimize bir şekilde olsada olmasa.

Tecavüz kısmına katılmıyorum kötü hissettiren birşey olur bence tecavüz zaten evrensel bir suç kimse böyle şeylere yeltenmemeli tasvip etmiyprum.

Misyona gelince orda dur burda nöbetimizde misyon ve vizyon sahibi bütün Galatasaray'lılar hepsi hiç birini ayırtetmeden birbirini bilmeli... Yoksa tatsızlık olur diz boyu...

Yanlış anlama olduysa özür dilerim Renkdaşım...

snejder gelsin, carlinhos gelsin.

Schalke yi elyeleim, bidaki tur da, malaga/porto kazanana karsi , geldik mi yari finale... Lig'de sampyion olduk, yazin 1,2 daha üst düzey tranfer

ahhhhhhhhhhhahhhhhhhhhhhhhhhh :cool:

malaga porto kesinmi

SNejder gelsin, Carlinhos gelsin.

Schalke yi elyeleim, bidaki tur da, Malaga/Porto kazanana karsi , Geldik mi Yari Finale... lig'de sampyion olduk, yazin 1,2 daha üst düzey tranfer

AHHHHHHHHHHHahhhhhhhhhhhhhhhh :cool:

Mala - Porto galibi kesin mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt