Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

omurlerini taharet musluklarinda geciren renkdaslarimiz oz gslileri disliyorlar yuh olsun diyorum

Aslen Beyaz Türk'üm, soluk benizliyim ama esmerim

bana en çok turuncu yakışıyomuş öyle diyolar bilmiyorum.

Yalnız nevizadecilerin rengi diye karşıyım

Transfer Nöbeti

ultaslan ana forumuna 4 yıldır giriyorum.Burdaki gibi biribirini aşağılayan herkesin birbirine laf sokma yarışı içerisinde olduğu bir platform daha görmedim.Galatasaraylılık ilk önce efendi olmayı gerektirir.uA forumunda millet birbirine abi kardeş muamelesi yapıyor burda ise bir çok kişi kendini forumun sahibi sanarcasına ona buna sallıyor.Bu forumun bu konuda seviyeyi düzenlemeyi modaretorden istiyorum.

onur belgin yazar degilmi

{KEEP CALM AND PASS ME THE BALL}

ultaslan ana forumuna 4 yıldır giriyorum.burdaki gibi biribirini aşağılayan herkesin birbirine laf sokma yarışı içerisinde olduğu bir platform daha görmedim.galatasaraylılık ilk önce efendi olmayı gerektirir.ua forumunda millet birbirine abi kardeş muamelesi yapıyor burda ise bir çok kişi kendini forumun sahibi sanarcasına ona buna sallıyor.bu forumun bu konuda seviyeyi düzenlemeyi modaretorden istiyorum.

imza!!!

bu cristiano acconci denen lavuk tam trol, twitterden fenerli hatunlara falan yazıyor :asd:

ns uyelere laf edenleri bu resme benzetiyorum

fatih_urek_35390_132315.jpg

ultaslan ana forumuna 4 yıldır giriyorum.Burdaki gibi biribirini aşağılayan herkesin birbirine laf sokma yarışı içerisinde olduğu bir platform daha görmedim.Galatasaraylılık ilk önce efendi olmayı gerektirir.uA forumunda millet birbirine abi kardeş muamelesi yapıyor burda ise bir çok kişi kendini forumun sahibi sanarcasına ona buna sallıyor.Bu forumun bu konuda seviyeyi düzenlemeyi modaretorden istiyorum.

sonra stat etrafında karaborsa bilet satıp kendi renktaşlarını kazıklıyorlar dimi

Aslen Beyaz Türk'üm, soluk benizliyim ama esmerim

bana en çok turuncu yakışıyomuş öyle diyolar bilmiyorum.

Yalnız nevizadecilerin rengi diye karşıyım

ben portakal yemiyorum kac senedir renktas bunların yüzünden, sneijder'de Hollanda vatandaşlığından çıkarsa kabulümdür onuda baştan söyliyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt