Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.852
- 11.205
- 1.838
Cevap: Transfer Nöbeti
ekleyemedim
bi yardımcı olun
avatara ekledin mesajami ekleyemiyon
ekleyemedim
bi yardımcı olun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
avatara ekledin mesajami ekleyemiyon
İçimden bir ses kavga çıkacak diyor.:ayatollah:
Gece gece yapma Allah aşkına![]()
Ftw @FtwGS
Dk 70 Amrabat cikiyor tribunler ayaga kalti oyuna yeni transfer Sneijder giriyor Bjk bu dakikaya kadar iyi direndi...
:ayatollah::ayatollah:
omurlerini taharet musluklarinda geciren renkdaslarimiz oz gslileri disliyorlar yuh olsun diyorum
ultaslan ana forumuna 4 yıldır giriyorum.Burdaki gibi biribirini aşağılayan herkesin birbirine laf sokma yarışı içerisinde olduğu bir platform daha görmedim.Galatasaraylılık ilk önce efendi olmayı gerektirir.uA forumunda millet birbirine abi kardeş muamelesi yapıyor burda ise bir çok kişi kendini forumun sahibi sanarcasına ona buna sallıyor.Bu forumun bu konuda seviyeyi düzenlemeyi modaretorden istiyorum.
ultaslan ana forumuna 4 yıldır giriyorum.burdaki gibi biribirini aşağılayan herkesin birbirine laf sokma yarışı içerisinde olduğu bir platform daha görmedim.galatasaraylılık ilk önce efendi olmayı gerektirir.ua forumunda millet birbirine abi kardeş muamelesi yapıyor burda ise bir çok kişi kendini forumun sahibi sanarcasına ona buna sallıyor.bu forumun bu konuda seviyeyi düzenlemeyi modaretorden istiyorum.
Bebegi dogurduktan sonra öldü abi dizide :trollface:

Benim için sorun değil 1 paket coco pops'um elimde bekliyorum hadi kavga çıkarın la :haha:

mail at renktaş adminlere onlara ekliyo
10 gunde 2 buyuk transfer yapan ikinci topcu olurdu emenikeden sonra
{KEEP CALM AND PASS ME THE BALL}
Bebegi dogurduktan sonra öldü abi dizide :trollface:
ultaslan ana forumuna 4 yıldır giriyorum.Burdaki gibi biribirini aşağılayan herkesin birbirine laf sokma yarışı içerisinde olduğu bir platform daha görmedim.Galatasaraylılık ilk önce efendi olmayı gerektirir.uA forumunda millet birbirine abi kardeş muamelesi yapıyor burda ise bir çok kişi kendini forumun sahibi sanarcasına ona buna sallıyor.Bu forumun bu konuda seviyeyi düzenlemeyi modaretorden istiyorum.
ne ölmesi olum çocuk 4 yaşına bile geldi.![]()
ekleyemedim
bi yardımcı olun
Başvuru formu varmı bunların :lol:
zahmet olmasın
ben kendim eklerim nasıl ekleyecegimi bilmiyorum sadece
Aslen Beyaz Türk'üm, soluk benizliyim ama esmerim
bana en çok turuncu yakışıyomuş öyle diyolar bilmiyorum.
Yalnız nevizadecilerin rengi diye karşıyım