Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

şuan öyle bir noktadayız ki herkes birbirinden haber alıp kendi yorumluyor tüm italyan sitelerinde farklı farklı haberler kimi aysalın bugünkü açıklamasına yer vermiş kimi de bizim sitelerdeki haberleri alıp yayınlıyor ortada bilgi kirliliği var henüz hiçbirşey net değil

karlar erimiye başladııı ondandır :)

bu espiri yapılmadı dimi

ünal reis: snejderr elma dersem çık- portakal dersem çıkma. portakal

snejder: yeaahhh..

ünal reyis: uleee portakal orda kal doyyyyyuu anderrr stendd :):lol:

Abi bence editle.

düşmesin yaaa umudum kırılıyor valla:(:(

Hocam dün maliyetini konuşuyorduk sneijderin. Olmaz diyorduk. Bugün görüşmelerin başladığını bildirdik kap'a. Nasıl oldu bu iş sence? :)

Bilmiyorum reis bana hala hayal gibi geliyor. Açıklanırsa net olarak çıplak koşulacak bi transfer. :yenieek:

hala ua yazıyor adama öğretiyoruz hala ua yazıyor saka gibi :D ben anladım seni .Sen burda klavye efeliği yapmaya devam et.

Herseye eyvallahta o abilerine selam soyle bedavaya alip kara borsada bilet satiyorlar ya. Haram olsun. Schalke macida bunun icinde

yarın sabah gelecek adam baksaa 800-900 sayfalara oha der..

snejder geliyorrr, millet biribirne girmiş :)

italyan medyası ve diğer medyalar tabiki olumsuz yazacak.sneijderin bize gelme olasılığı yok onların gözünde.o yüzden mesela bi fikir beyan etmişler.sneijder bizim teklifimizi kabul etmeyecekmiş ,çünkü ingiltereden önümüzdeki günlerde gelcek teklifleri bekliyomuş.

babababbabba

bizimkiler eş durumundan bahsediyor sanki tüm pürüzler çözülmüş italyan gazeteleri sneijderin ingilterede oynayacağından bahsediyor twitter duyumcularının söylediklerinin bazıları bizim kolpa haber yapan sitelerin benzerlerinin italya versiyonlarında yazıyor

Herseye eyvallahta o abilerine selam soyle bedavaya alip kara borsada bilet satiyorlar ya. Haram olsun. Schalke macida bunun icinde

abi her kuruluşta kötü oluşumlar olur bunun önüne geçemezsin.bizde iyi yapıyorlar demiyoruz ama bütün uA yada mal edilemez.Benim kaçtane arkadaş var pankartı hazırlamak için 4 gün uyumadılar.tamam kötü şeyler var ama iyi şeylerde oluyor .

ahahhaha

ns vs tecrübe üye bitti

ua vs kırmızı üyeee başladıı..

snejder daha gelmeyeceğin kesin değil, snejder gelse herhalde forumm 3.dünya savaşını çıakrak potansiyeli gelir..:lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt