Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bos konusuyosun git bak bakalim luce gs de iken s.liginde neler yapmisiz nerelerde oynamisiz kimleri elemisiz ondan sonra konus,o zamanki s.ligi statusu bile farkliydi bir gruptan cikiyodun 2.gruba giriyodun adam pes pese iki guruptanda cikartip c.final oynatti reale elendik,diger yil barca ya elendik oda hakem faciasiyla

Simdi tam, bi git olm luk laflar etmeye basladin.O Takimin nerdeyse tamami FATIH TERIMIN 10 yillik türk futboluna verdigi emeginin ürünüydü,üzerine bir 30 milyonluk Mario Jardeli ekle.

beyler Gökmen Özdenak duyumcu olmuş feci duyumlar paylaşıyor

Gökmen Özdenak: "Transfer döneminde Cris gidebilir...

jaja gelmiyormus.. hic ilgi yokmus

Jaja gibi olur olmadık oyuncuların bize geleceklerini iddaa edip taraftarın yönetime ve hocaya cepe almasını istiyorlar. Bu eziklerin şu amaçlarına ulaşmasına izin vermemeliyiz yönetiminde şunları yalanlaması gerekiyor sürekli ama onlar böyle aptal programlara bağlanıp onlara rating kazandırıyorlar yönetimde de tuhaflık var bu konuda.

iyi oyuncu ama kafa yapisi bozuk

(profesyonel degil)

suanda istanbuldaymis ama Kayserispor icin gelmis diye haberi cikti

Neyse hayırlısı artık bobo tek kalıyordu ilerde başka adam yok alternatif olur

Ulan Ertem yavşağı, çok özel açıklamalar diyorsun kaç haftadır adamlar hiçbir şey demiyor ki.

Ömer Toprak gündemde yokmus. Ömerin abisi dedi, beyaz tv de geldi simdi. yönetimden bi hamle olmamiz

Her transfer döneminde hoca ile yönetim arasından soğuk rüzgarlar var söylentileri çıkıyor. Ben biraz abartıldığını düşünüyorum.

Bazı sıkıntılar olabileceğini kabul ediyorum ama ciddi boyutlarda olduğunu sanmıyorum.

Transfer hususunda da hem hocanın hem yönetimin üzerine fazla gidildiğini düşünüyorum. Maddi durumumuz iyi olsa onlar da isterdi iyi oyuncuları almak. Ama görünen o ki çok da parlak bir mali tablomuz yok. Onlar da buna göre davranıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt