Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

şeref gerçek beyler ekşideki ama nedense hiç heyecanlanmadım shaqiri ve suarezden sonra şeref de tat vermiyor, yine de şimdiye dek en ciddi duyum :D

Biraz Realist olalim.

Bi Kanat oyuncu gelir.+ Sol bek (bu bile kesin degil)

433 oynariz.

|Muslera|

Eboue Dany Semih Transfer

Melo

Hamit Selcuk

Transfer ...... Amrabat(Riera)

Burak

Yok efendim, 3,4 ilk 11 oyuncu gelecek fln.. snejder, Kaka... beyler kendizi gelin.

Kis Transfer zamaninda transfer yapmak kolaymi? hele hele iyi oyunculari..

+ BIz bi CIty, veya PSG degiliz, parasal/transfer politika anlaminda.

Şeref dediyse doğrudur almadan gelmeyin :ayatollah:

rokun "haydaaa" deyişine hastayım :asd:

O Sneijder buraya gelecek, o kadar

Sv: Transfer Nöbeti

Gelmeez, hadi iyi geceler

Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2

seref artik epic fail, son 3 soyledigi isimlerin hic biri tutmadi, hatta 100% bitmisti diyenler vardi arasinda, kapatin su sneijder hayalini falan

şeref gerçek beyler ekşideki ama nedense hiç heyecanlanmadım shaqiri ve suarezden sonra şeref de tat vermiyor, yine de şimdiye dek en ciddi duyum :D

Shaqiri, Podolski ve birde Olcay duyumlarında yanıldı. Tabi bunlardan Shaqiri ve Podolski ile ciddi bir şekilde ilgilendiğimiz aşikardı. Anlaşma noktasına gelmiştik. Yönetim bile açıklama yapmıştı. Yani adam kafasına göre sallamıyordu.

Sonuçta shaqiri kapa bildirilmiş şeref aydını söylediği oyuncular kapa bildiriliyor sonuçta ama oluyo ama olmuyo.

Bu Chadli muhabbeti nerden çıkmıştı

Flaş...flaş...flaş...jaja kayserispor'da...brezilyali yildiz bugün saat 09.00'da sağlik kontrolünden geçecek..

Şeref zaten bitti dememiş üslübundan zaten sneijderin de pek istekli olmadığı anlaşılıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt