Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

benım anladıgım tek su var

terımle bu yonetımın evlılıgı uzun surmez kesın

Ekonomik olarak geri dönüşü olan, genç oyuncuları düşünmemiz gayet güzel..

Edwin Osei Pele'ye noldu . Altyapı için...

Bülent Tulun ve Ali Dürüst gitmelidir.

herkes hocanın konuşmasını kendi istediği gibi yorumluyor...biri transfer yok olmayacakmış diyor , biri gençlere yönelecekmişiz diyor , biri hoca istemiş ama yönetim almamış diyor...:D bu hoca ne diyor arkadaş...:cool:

Cem UZAN'ın başına malum olaylar gelmeseydi Allah bilir bize kimi hediye ederdi..

Bence hoca üzerinde yoğunlaşılan yıldız transferlerinde çıkabilecek bir aksiliğe karşı taraftarın ağzını kapatmak için vermiş olabilir az önceki açıklamaları . Geçen yıl Shaqiri gelmedi Necati geldi diye ne kadar yüklenmiştik yönetime hatırlayın .

Geçen seneyle birebir aynı şeyler oluyor. Çok net.

Hoca yine üstü kapalı sitem ve şikayette bulundu.

Anladığım kadarıyla Q7 Sneijder gibi kisiler olmayacak.Chadli bernard carlinhos kerim frei piyasadaki hocanın tarifine uyan isimler

Bende bunu anladım açıkçası ...

Bazı arkadaşlar abartmış transfer falan beklemeyin diye bence bu kadar kötü de bir tablo yok ama bu demek değilki ümitlenmeliyiz ... 1 hafta 10 gün kadar daha beklenir eğer yine beklenen transferler gelmezse yönetim artık .okunu çıkarmış demektir ama kesinlikle saydırmak ümitsizliğe kapılmak için çok erken ...

salı günüde bizim başganı dinleyecez

NE saçmalayacak acaba bu açıklamaların üstüne

Bernard gelmiyor.

bonservis en az 15 mio.

Bir kere kaliteli yerliye harcanmış para asla boşa harcanmamıştır; Serdar Taşçı, Kerim Frei, Sercan Sararer gibi

Saçma sapan maliyetlere ya da içine sinmeyen adamları illa almış olmak için alacaksak boşverin bonservissiz ya da kiralık gelecekse Jaja gelsin. Sorunlu ama potansiyelli bir oyuncu, maçı çevirebilece, skorra etki edebilecek, markesi zor bir adam Jaja.

ulan arkadaş bnde dinledim hocayı nasıl bu kanılara vardınız anlamadım alemsiniz yemin ederim ya hoca bn başkana bi kaç isim verdim diyor işte bernard chadli transfer politikası kötü transfer politikası değil ama alabilsek keşke

bayern sonradn gırdı devreye bız çok sallandık o transferde

ve elımızden aldılar aynı paraya

Onur, Bayern Shaqiri'yi 3-4 yildir istiyordu. Hani ilk Basel-Bayern (CL maci) macindan beri takip ediyorlardi ve sürekli alacagiz diyorlardi. Biz sonradan araya girdik ve Bayern kacirmadan bitirdi isi.

eğer transferde genç isimlere yöneleceksek süper

sonuna kadar destekliyorum hocayı

gelen transfer kötüde çıksa ağzımı açarsam namerdim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt