Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Taffarel dün maçtaydı arkadaşlar, izlemeyenler için söylemek lazım.

belhanda olur yada olmaz ama olurda gelirse fenerbahçeye kariyeri biter adamın, bu kadar net konuşuyorum.

Orası kesin hocam fakat bizim derdimiz onun kariyeri değil, feneri zıplatma ihtimali değil miydi?

Ünal Başkan'ın duyumları olurdu önceden bu nöbette ondan da ses seda yok. Ne "çilek" ne de "sarışın, güçlü yakışıklı Avrupalı forvet" gibi laflarını işitebildik.

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten

Medyadaki haberler nedeniyle Montpellier fiyat yükseltti.. F.Bahçe "Transferden çekildik" deyip kulübün gazını alıyor sadece.. Durum budur!

Tam şu noktada ben yönetimde olsam Montpellier'e "sezon sonuna kadar takip edip 20 milyon Euro gibi bir bütçe ile kapınıza gelicez bekleyin" derdim. Şu an yapılması gereken hemen kulüple temasa geçip bunu bildirmek olmalı. Strateji bu olmalı ki bu şikecilerin bize her transfer dönemi uyguladıkları taktiğin bir benzeridir.

Sneijder + carlinhos + s. taşçıyı alamayız herlade dimi:o

Orası kesin hocam fakat bizim derdimiz onun kariyeri değil, feneri zıplatma ihtimali değil miydi?

feneri bi kademe zıplatabilir ama başlarında hoca olsa mümkün olurdu bu, beden hocası kıvamında bir hocayla messi gelse yine iş yapmaz. ama türkiye süper şike ligi her türlü aykuta şampiyonluk kazandırabilir o yüzden biz her türlü tedbiri alıp işi şansa bırakmamlıyız. bize takviye şart oğlu şart

yine bir transfer dönemi ve yine en geç transferler bizden gelecek artık kızamıyorum bile ya :o

Şu adama neoldu? Harika işler yapıyordu 5 milyon euroya alınabilir deniyordu.

Cleiton Xavier:

[video=youtube;FdaWUgQgm9E]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FdaWUgQgm9E[/video]

Cleiton Xavier - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

bülent tulun geçen seneki başarı sadece teknik direktör başarısı değildir demiş... hakikaten para sen nelere kadirsin be ... :o

Sneijder + carlinhos + s. taşçıyı alamayız herlade dimi:o

Büyüksen alırsın renktaş,CL hedefi koyuyorsan ve samimiysen alırsın.

Medyatik olayım sarışın mavi gözlü yakışıklı çilek diyeyim falan deyip işin gırgırındaysan , terim faktörüyle ancak kaliteli yerlileri alırsın.

CL den gelen para 25mil euro üzerinde , senin bu sene harcadığın 17-18 mil civarı (22 mil dolardı herhalde tam çevirmedim kuru)

Bir üst tur 3,5 birde çıkmak için en kötü iki beraberlik lazım o da 1 mil=4,5 mil euro para alacaksın bir üst turda, sneijderin yıllığı 2 schalke maçı ile çıkıyor (stat , forma, reklma vb dahil değil).

Ama gerçek şu ki bu saydıklarında carlinhos gelirse gelir , onu da hiç izlemedi inşallah akar da transfer yaptık deriz :(

arkadaş benim anlamadğım ne biliyor musunuz yahu madem transfer yapmak istiyorsun ey yönetim! illa transfer dönemini niye bekliyorsun adamla başla görüşmelere bu tarhite olumlu yada olumsuz bi noktaya varırsın zaten... yok ama bizde devre arası gelecek herkes tatilini yapacak transfer komitesi toplanacak isimler verilecek sonra biz bir ay bi isimle uğraşacağız sonrada yerli bi adam alıp transferi kapatacağız :mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt