Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sneijder gibi oyuncunun geri dönüşünü hesaplayan zihniyete pes diyorum adamı daha dünya kupasında bayıla bayıla izliyorduk 2 sene önce şimdi utanmasak değnekle anca oynar dicez bahsettiğimiz adam gelsin geri dönüşü 2 senede olur hatta artıya bile geçersin satacağın formaları hayal ediyorum herkeste sneijder forması reklam filmleri sponsor artışı bunlarıda geçtiğim schalkeyi eledin hoop 5 milyon euro bi takım daha geldi eledin 5 milyon euro daha bunun reklam geliri pastası zartı zurtu sana 12-13 milyon euro farzedelim eleyemedin bu sene şampiyon oldun seneye cl girdin.zaten adamın parası çıkar gider seney transfer harcamasına ihtiyacın kalmaz.seneye sana cl bi tur çıkartır artıya bile geçersin.adamın geri dönüşü ille bonservisle olmaz snejdeir ismi tek başına reklamdır paradır.crisi almaya çalışıyoruz sanki geri dönüşü yokmuş.

snijder i aldık diyelim. schalke maçında maç kurtaracağını falan düşünüyor musunuz gerçekten.. hazır mıdır sizce?

Takımda zaten bir sürü 30 yaşlara yakın yabancı oyuncu var.Bir kerede genç yabancı oyuncu alsınlar.

sneijder gibi oyuncunun geri dönüşünü hesaplayan zihniyete pes diyorum adamı daha dünya kupasında bayıla bayıla izliyorduk 2 sene önce şimdi utanmasak değnekle anca oynar dicez bahsettiğimiz adam gelsin geri dönüşü 2 senede olur hatta artıya bile geçersin satacağın formaları hayal ediyorum herkeste sneijder forması reklam filmleri sponsor artışı bunlarıda geçtiğim schalkeyi eledin hoop 5 milyon euro bi takım daha geldi eledin 5 milyon euro daha bunun reklam geliri pastası zartı zurtu sana 12-13 milyon euro farzedelim eleyemedin bu sene şampiyon oldun seneye cl girdin.zaten adamın parası çıkar gider seney transfer harcamasına ihtiyacın kalmaz.seneye sana cl bi tur çıkartır artıya bile geçersin.adamın geri dönüşü ille bonservisle olmaz snejdeir ismi tek başına reklamdır paradır.crisi almaya çalışıyoruz sanki geri dönüşü yokmuş.

çok haklısın renktaş bide bu adamı belhanda'yla kıyaslayıp daha aşağı görüyorlar ya o daha fena. sneijder bu boru mu inter'le problem yaşamadan önce dünyanın en iyi ortasahalarından biriydi ki henüz 28 yaşında daha

herkese iyi gunler renktaslar carlinhos olmayacak demistim ve bir net bilgi sneijder geliyor bastos sirada lakin biraz daha beklemek gerekiyor bu hafta aciklma olmaz

selam renktaşlar gelişmeler nedir???

yaa şu sneijder konusunu gerçekten kapatalım yaa. adam ingiltere ye gidecek işte bu takımda man. unt olacak. adam qpr yi reddettiğini ve ingiltere de 1.sınıf bi kulupte oynayacağını söyledi menejeri aracılığı ile. nerde derseniz de bbc de. 3 gün oldu sanırım. ne Galatasaray adı geçti ne türkiye. avutmayalım kendimizi hayallerle. alper potuk ve bi sol bek gelir, kapanır transfer.

valla ben sneijder mevzusundan ümidi kestim

Arkadaşlar bir 1-2 defansla transfer sezonunu kapatırız..Bizde güçlü adam alacak güç yok..

şeref aydın sneijder için uğraşılıyor mu demiş

Sneijder gelse herkes gibi bende yok demem ama verilen o paraların yerine gelecek vaadeden iyi futbolcular alınabilir.Kaliteli gençten yanayım.

Sneijder İnterde 6M € senelik alıyor..Adamın seneliği Carlinhosun bonservisi kadar arkadaşlar.Bende çok isterim gelmesini ama,Sneijder'i Türkiye açmaz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt