Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

hoca super yaa sonunda dedi: gelecegi de dusunmek lazim ona gore transfer

cok sevindim

Zaman hic gecmiyor sanki 16 yil öncede ayniydi Hocaya en cok transfer dönemlerinde acirim.eziklerin ikinci sinif tdlerinin bir dedigi iki edilmez istedikleri oyuncu alinir,ama sonunda Fatih Hoca Takimi batirdi pahali transfer yapti olur.Bir oyuncu hatirlamiyorum Hocanin isteyipte yönetimin sorun yapmadan aldini.

Dogru degil, Chadli ayni sekilde Allrounder ve hatta ilk geldiginde sag kanat oynadi :yenieek:

Forvet arkasi bile oynadi

oynadi onu bende biliyorum ama en iyi verim verdigi pozisyon sol acik, diger mevkilerde o kadar basarili degildi

Chadli yaklasik 2 senedir forvet arkasi oynuyor.

FM´ciler is basinda oldugu belli oluyor. Yok sirf sol kanat´da oynar felan fistan.

Chadliyle belhandayi ofansda karsilastirmak olmadi bence.

Yahu Belhanda bir kere tipik Playmaker olarak daha iyidir. herkes Belhanda'ya kanat diyor ama ben orda oynatmam ve bu yüzden kanat olarak düsünürsek Chadli derim dedim. Ben Belhanda'ya daha kötü demedimki :yenieek:

Arkadaşlar forumda Hollanda'dan arkadaşlar da var sanırım.

Amrabat'ı herkes ısrarla sadece sol açık oynarmış gibi düşünüyor(Terim dahil) benim bildiğim Amrabat parladığı Venlo'da sağ açık-sağ forvet oynamış, PSV'de de sağ açık oynadığı maçları var.

al renktaş yeter ki sen iste

612107_Galatasaray_SK.jpg

Bu Chadli nerden çıktı? Kim verdi bu ismi?

3261252928_2015722786738_2333342_n.jpg

Evde nasıl sevinip,bağırınmıştım asla unutmam..

Yahu Belhanda bir kere tipik Playmaker olarak daha iyidir. herkes Belhanda'ya kanat diyor ama ben orda oynatmam ve bu yüzden kanat olarak düsünürsek Chadli derim dedim. Ben Belhanda'ya daha kötü demedimki :yenieek:

Chadli gelse Fatih Hoca onu playmaker da yapar ve Belhanda aykutun elinde körelir. kariyerinin içine eder Belhanda fenerde

Chadli 2. Amrabat olmazsa bende bişey bilmiyorum. Ben 2. yi kaldıramam

Reira muhteşem bir performans sergiliyor, sol bek için bir isim düşünülmemeli bence. Sağ kanat, 10 numara, Burak'ın yanına bir forvet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt