Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Karambole gitmesin yine kupa yine febe ve yine KOYDUK MU

NABER ? :weqweq:

proxy.jpg

Hocam nerde forvet arkası oynuyor hangi maçta oynadı ben bu sezon 5-6 maçını izledim hep sol kanatta oynuyor.. Tamam maç içerisinde sık sık pozisyon değiştiriyorda başlarken kadrolarda Sol Kanat'ta oynuyor görünüyor :yenieek: Hatta 2 gol attığı son maçta da Alkmaar maçında da solda başlamıştı diye hatırlıyorum..

Dogru, Tadic forvet arkasi oynadi o mac'ta.

Chadli'yi ilk defa bugün bir videoda izledim ve şuan bizim ihtiyacımız olan bir oyuncu değilmiş gibi geldi bana:confused:

Reira bence sol açığa doğru ilerler bu sezon.

Bence gerek yok, burada iyi verim verdi. Hem sol bek sıkıntımızı kapatıyor hemde ofansa destek veriyor. Açık olarak oynarsa arkasındaki adamdan aynı verimi alamayız.

Bide nedir bu geride iyi oynayan adamı hemen ileri atma sevdası

Yetenekli Futbolcuysa Aykut nasil köreltsin adami ya. Bazen sacma sapan konusuyoruz. Belhanda gayet basarili olur, cünkü adam kalite fiskriyor arkadas. Bu kadar basit. Bunu Aykut bile önleyemez. Ha Aykut takima futbol oynatmaz, biz yine Sampiyon oluruz tabi. Orasi ayri.

Bence gerek yok, burada iyi verim verdi. Hem sol bek sıkıntımızı kapatıyor hemde ofansa destek veriyor. Açık olarak oynarsa arkasındaki adamdan aynı verimi alamayız.

Bide nedir bu geride iyi oynayan adamı hemen ileri atma sevdası

Şöyle bir şey var...

Amrabat niye son maçlarda parladı...Hoca Hakan'ı kesti arkasına Riera'yı aldı..

Bence hoca Riera'nın sol açıkta tutmamasının sebebini Hakan'a bağladı..Ve bu yüzden hazır Amrabat milli takımdayken Riera'yı deniyecek arkasında iyi bir sol bekle birlikte..

Ynt: Transfer Nöbeti

Bizim scoutumuz var mi gercekten?

Şöyle bir şey var...

Amrabat niye son maçlarda parladı...Hoca Hakan'ı kesti arkasına Riera'yı aldı..

Bence hoca Riera'nın sol açıkta tutmamasının sebebini Hakan'a bağladı..Ve bu yüzden hazır Amrabat milli takımdayken Riera'yı deniyecek arkasında iyi bir sol bekle birlikte..

Parladimi Amrabat ? :asd:

Diego şu anda Telegolde ve Türkiye'ye gelmeyi düşünmüyorum dedi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt