Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ünal Aysal ile Hasan Şaş'lı diyalogları özledim. Ama yanılmışız.

Yetenekli Futbolcuysa Aykut nasil köreltsin adami ya. Bazen sacma sapan konusuyoruz. Belhanda gayet basarili olur, cünkü adam kalite fiskriyor arkadas. Bu kadar basit. Bunu Aykut bile önleyemez. Ha Aykut takima futbol oynatmaz, biz yine Sampiyon oluruz tabi. Orasi ayri.

Alex: Pazartesi günü Aykut Kocaman ile birçok görüşmemiz oldu. Onun söylediklerinin hepsini kabul ettim ancak hiçbirine katılmadığımı da söyledim. Çünkü futbol görüşlerimiz çok farklıydı. Benim görüşüme göre futbol takımı, sürekli gelişmeli. 3 sene boyunca bir oyuncu, aynı oyunu oynuyor ve gelişemiyorsa bu bana göre yanlıştır. Ancak kendisi bana, 'Burası Türkiye. Burada antrenmanlar gelişmek için değildir' cevabını verdi konuşmuştu.

YETER Mİ?

Chadli biraz Ardavari..Geçen sene forvet arkasında ve sağda sıklıkla görev aldı. Bu sezon sola geçti ve daha etkili..

Süleyman Rodop Diego ile röportaj yapıyor..Saçma sapan sorular yapıyor Diego da gülüp duruyor

Diego: "Türkiye'deki takımlara ve oynanan futbola saygı duyuyorum ama Wolfsburg'dan ayrılma gibi bir niyetim yok. En azından sezon sonuna kadar burada kalacağım."

Ulan hergün Amrabat, hergün Amrabat. Ne istiyonuz Allahın gariban kelinden

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Diego: Kimbilir belki bir gün burada oynarım ama şu an takımımdan ayrılmayı düşünmüyorum..Adam takımında mutlu gelmesi çok zor görünüyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt