Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

amrabat a destek verilmeli..28 li 29 lu yaslarda dehset olacak adam...

f6e8e9333.JPG
transfer sezonlarında en sevindiğim son dakika haberlerinden biride buydu :D

diego gelemez zaten onun maasini odeyecek takim yok TR de

Yahu iddia ediyorum Belhanda tamam yetenekli oyuncu ama

Febe'de tutmaz bu adam görürsünüz ki bu adam zaten GELMEZ febe'ye...

Diego hayallerimi yıktın oğlum :sad007:

Chadli sol acikta basladi, hadi tamam 2 sene olmasin ama Chadli cogu zaman forvetin arkasinda oynuyor.

Sol kanat´dada oynar, orda zaaten oynamaya basladi Twente´de ama benim izledigim Chadli forvetin arkasinda oynar.

Forvet arkasi Alex, Hagi, Sneijder olmasi gerek degil. Chadli, Ruiz gibi oyuncular´da forvet arkasi sayilir. Fizik gücleri saglam olan, teknik kapasiteleri yüksek olan, ceza sahasinin disindan gol vuruslari olan oyuncular. Oyun icinde kanat´dan gelebilen oyuncular.

amrabat son yılların en önemli transferidir... net...BİTTİ... GERİSİDE TRAŞ.. BERNARD,KAKA,SNİEJDER HEPSİ TRAŞ :asd:

bu gökmen özdenak neden hiç duyum vermiyor :sad007:

Diego-sneijder-q7-carlinhos.. hiç biri değil. Kim alıcaz yahu biz, gidip gene saçma sapan tiplere yönelmişlerdir. Kimseyi alamayınca geçen sene devre arasında olduğu gibi Necati gibi biri gelir.

Chadli sol acikta basladi, hadi tamam 2 sene olmasin ama Chadli cogu zaman forvetin arkasinda oynuyor.

Sol kanat´dada oynar, orda zaaten oynamaya basladi Twente´de ama benim izledigim Chadli forvetin arkasinda oynar.

Forvet arkasi Alex, Hagi, Sneijder olmasi gerek degil. Chadli, Ruiz gibi oyuncular´da forvet arkasi sayilir. Fizik gücleri saglam olan, teknik kapasiteleri yüksek olan, ceza sahasinin disindan gol vuruslari olan oyuncular. Oyun icinde kanat´dan gelebilen oyuncular.

Sen heralde bir macini izleyerek genelleme yapmisin dostum. Dogru gecen bi ara forvet arkasi oynadi, ama cogu zaman sol acik oynuyor ve 90 dakika oynarsa ordada kaliyor. Yani asil mevkisi sol kanat.

ırkçılıktan dolayı ayrılıyor MİLAN'dan ne dersiniz iş yaparmı bizde ?

KevinPrinceBoateng_2441550.jpg

Amrabat muhabbeti de sıktı artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt