Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ırkçılıktan dolayı ayrılıyor MİLAN'dan ne dersiniz iş yaparmı bizde ?

KevinPrinceBoateng_2441550.jpg

rakipler altına çiş yapar ama imkansız ne yazık ki

Zaten son maclar sürekli sol acik oynadi :yenieek:

Ben bu sezon 5-6 maçını izledim hep solda oynuyordu diye kalmış aklımda, Bu sezon için tabi geçen sezon her yerde oynuyordu Bir maç sağda görüyordum bir maç forvet arkası bir maç sol da

keşke alma imkanımız olsa iş yapar !

Christian-Eriksen-Ajax-Manchester-City-Champi_2850027.jpg

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Ben istiyor Suarez, istiyor Nene, istiyor Taarabt

ergun pembe yi hatırlayanlar bilir...24 25 li yaslarda ismi hersene yollanacaklar listesinde gecerdi...Adam 28 _ 29 dan sonra takımın bir numarası oldu...Amrabat icinde aynısı olacak derim ben

Transfer Nöbeti

Allah kahretmesin, alin su adamin istediklerini ya. Futboldan anlamazsiniz Hoca'nin istemedigi adamlari ona dayatmaya kalkarsiniz, komisyonunuz batsin.

Adam resmen mutsuz ve bir dolu mesaj verdi, anlayin artik.

Benim iyi karakterli adamlara hayir dedigim gorulmemistir dedi, karaktersiz adam onermeyin.

İsmarlama islere dikkat dedi, Hoca istemedigi icin olmadi diye yalan haber yaptirmayin.

Gerek ekonomik gerek bazi konulardan olmuyor diyor, para yetmiyorsa cikip isim verip atip tutmayin, o bazi konulari da oturup adam gibi Hoca'yla konusun. Arkasindan is cevirmeyin.

Kotu gunlerde harcamak icin yaninizda tuttugunuz o adamlari vakti geldiginde gonderirsiniz ama o adamlar yalniz gitmek istemeyebilirler.

Ama Hoca'nin gonlunu kazanirsaniz o size ya kazanilmamis basarilari verir ya da basarisizlik olursa sorumlulugu alir, kendisi ceker gider.

Boateng bugün asist yaptı Siena maçında.Herkes elemana koştu.

Neco'yu beğenmiyor musunuz yoksa !!!

Alex: Pazartesi günü Aykut Kocaman ile birçok görüşmemiz oldu. Onun söylediklerinin hepsini kabul ettim ancak hiçbirine katılmadığımı da söyledim. Çünkü futbol görüşlerimiz çok farklıydı. Benim görüşüme göre futbol takımı, sürekli gelişmeli. 3 sene boyunca bir oyuncu, aynı oyunu oynuyor ve gelişemiyorsa bu bana göre yanlıştır. Ancak kendisi bana, 'Burası Türkiye. Burada antrenmanlar gelişmek için değildir' cevabını verdi konuşmuştu.

YETER Mİ?

Yeter AMK . :D Bu Aykut Kocamanin harbi Kompleksleri felan var galiba. Zamaninda biri bunun kariyerinimi sabotajladi ne oldu yoksa.

Ynt: Transfer Nöbeti

Allah kahretmesin, alin su adamin istediklerini ya. Futboldan anlamazsiniz Hoca'nin istemedigi adamlari ona dayatmaya kalkarsiniz, komisyonunuz batsin.

Adam resmen mutsuz ve bir dolu mesaj verdi, anlayin artik.

Benim iyi karakterli adamlara hayir dedigim gorulmemistir dedi, karaktersiz adam onermeyin.

İsmarlama islere dikkat dedi, Hoca istemedigi icin olmadi diye yalan haber yaptirmayin.

Gerek ekonomik gerek bazi konulardan olmuyor diyor, para yetmiyorsa cikip isim verip atip tutmayin, o bazi konulari da oturup adam gibi Hoca'yla konusun. Arkasindan is cevirmeyin.

Kotu gunlerde harcamak icin yaninizda tuttugunuz o adamlari vakti geldiginde gonderirsiniz ama o adamlar yalniz gitmek istemeyebilirler.

Ama Hoca'nin gonlunu kazanirsaniz o size ya kazanilmamis basarilari verir ya da basarisizlik olursa sorumlulugu alir, kendisi ceker gider.

Aha mahir patlamasi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt