Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Allah kahretmesin, alin su adamin istediklerini ya. Futboldan anlamazsiniz Hoca'nin istemedigi adamlari ona dayatmaya kalkarsiniz, komisyonunuz batsin.

Adam resmen mutsuz ve bir dolu mesaj verdi, anlayin artik.

Benim iyi karakterli adamlara hayir dedigim gorulmemistir dedi, karaktersiz adam onermeyin.

İsmarlama islere dikkat dedi, Hoca istemedigi icin olmadi diye yalan haber yaptirmayin.

Gerek ekonomik gerek bazi konulardan olmuyor diyor, para yetmiyorsa cikip isim verip atip tutmayin, o bazi konulari da oturup adam gibi Hoca'yla konusun. Arkasindan is cevirmeyin.

Kotu gunlerde harcamak icin yaninizda tuttugunuz o adamlari vakti geldiginde gonderirsiniz ama o adamlar yalniz gitmek istemeyebilirler.

Ama Hoca'nin gonlunu kazanirsaniz o size ya kazanilmamis basarilari verir ya da basarisizlik olursa sorumlulugu alir, kendisi ceker gider.

akşama kadar düşünüp bunu mu yazdın la

Bursaspor, Bugsaşın sağbeki Şener'i almış geçen yaz ben önermiştim Eboue'nin yedeği olarak :sad007:

Bosnalıda iş yapar bizde

Miralem+Pjanic+Roma+v+Parma+FC+Serie+pGNJb-WuELAl.jpg

Sneijder contacted again by Anzhi, according to Gazzetta

- GALATASARAY'DA TRANSFER ZİRVESİ -

Fatih Terim : Başkan'ım, Bernard ve Carlinhos'u izledik,raporlarımız çok olumlu..Kesinlikle kadroya katmalıyız...Bir 2 sene Şampiyonlar Ligi'nde taşırlar bizi.Sonra iyi bir fiyata Avrupa'ya satarız...

Abdurrahim Albayrak: Taffarel Brezilya'da görüştü bonservis bedelini Başkanım...İkisi'nin toplam bonservisi 17M civarı tutuyor...

Ali Dürüst: Devre arasında bu kadar para harcayıp,oyuncu almaya hiç gerek yok...1 sezon daha idare eder kadro...

Bülent Tulun : Başkan'ım bize daha ses getirecek isimler lazım..Ronaldinho,Drogba,Keita gibi isimlere yönelelim...Takıma süperstar kazandıralım...Yaşı önemli değil...

Ünal Aysal : Fatih Hoca'm Ronaldinho,Drogba bize menajerler aracılığıyla teklif edildi...Evet derseniz bu gece oyuncuyla görüşür imza attırırız...

-SON-

Allah kahretmesin, alin su adamin istediklerini ya. Futboldan anlamazsiniz Hoca'nin istemedigi adamlari ona dayatmaya kalkarsiniz, komisyonunuz batsin.

Adam resmen mutsuz ve bir dolu mesaj verdi, anlayin artik.

Benim iyi karakterli adamlara hayir dedigim gorulmemistir dedi, karaktersiz adam onermeyin.

İsmarlama islere dikkat dedi, Hoca istemedigi icin olmadi diye yalan haber yaptirmayin.

Gerek ekonomik gerek bazi konulardan olmuyor diyor, para yetmiyorsa cikip isim verip atip tutmayin, o bazi konulari da oturup adam gibi Hoca'yla konusun. Arkasindan is cevirmeyin.

Kotu gunlerde harcamak icin yaninizda tuttugunuz o adamlari vakti geldiginde gonderirsiniz ama o adamlar yalniz gitmek istemeyebilirler.

Ama Hoca'nin gonlunu kazanirsaniz o size ya kazanilmamis basarilari verir ya da basarisizlik olursa sorumlulugu alir, kendisi ceker gider.

Mahir abi az sakinleş ya.. :)

Chadli hakkinda ne sacmalaniyor yine okumadim ama sol acikta oy oynuyor.

Bu sene vasatin usutune cikamadi. Toparlaniyor, gecen seneki kadar etkili degil.

transfer olur ama sneijder vs gibi adamlar hikayee. hatta hikaye ötesi. kimse boş yere hayal kurmasın. zaten sneijder için menejeri gerekli açıklamayı bbc de yaptı. kousulması bile abes bu saatten sonra. adam qpr yi reddetti, sebebi de ingiltere de 1. sınıf bi kulubun teklifini kabul edecek olması. her zaman ki gibi yalan haberlerle kendi kendimize gelin güvey olmalar. geçiniz.

ergun pembe yi hatırlayanlar bilir...24 25 li yaslarda ismi hersene yollanacaklar listesinde gecerdi...Adam 28 _ 29 dan sonra takımın bir numarası oldu...Amrabat icinde aynısı olacak derim ben

öyle olacaksa yerine bi adam alsınlar o zaman ben 3-4 sene bu amrabat ı izlemek istemiyorum

- GALATASARAY'DA TRANSFER ZİRVESİ -

Fatih Terim : Başkan'ım, Bernard ve Carlinhos'u izledik,raporlarımız çok olumlu..Kesinlikle kadroya katmalıyız...Bir 2 sene Şampiyonlar Ligi'nde taşırlar bizi.Sonra iyi bir fiyata Avrupa'ya satarız...

Abdurrahim Albayrak: Taffarel Brezilya'da görüştü bonservis bedelini Başkanım...İkisi'nin toplam bonservisi 17M civarı tutuyor...

Ali Dürüst: Devre arasında bu kadar para harcayıp,oyuncu almaya hiç gerek yok...1 sezon daha idare eder kadro...

Bülent Tulun : Başkan'ım bize daha ses getirecek isimler lazım..Ronaldinho,Drogba,Keita gibi isimlere yönelelim...Takıma süperstar kazandıralım...Yaşı önemli değil...

Ünal Aysal : Fatih Hoca'm Ronaldinho,Drogba bize menajerler aracılığıyla teklif edildi...Evet derseniz bu gece oyuncuyla görüşür imza attırırız...

-SON-

yaa hep yazıp çiziyoruzda nerden biliyoruz böyle olduğunu. allah aşkına her yazılıp çizilene inanmayın. bülent tulunu toplantıda mı dinlediniz. adamın tipi hoşunuza gitmmiyo, iki gazete iki satır sallama haber yapıyo, ondan sonra salla durr.

Başkan hocaya seç diyor Sneijder veya Diego. Sonra hoca diyor Kaka.

Başkan sonra o olmaz diyor. Hoca peki Sneijder olsun diyor.

Başkan sonra o da çok maliyetli diyor. Hoca Diego?

Başkan no Diego yes Batalla diyor. Bende kalpten gidiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt