Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Frei,Alper ve Serdar Taşçı gelsin yeterde artar

bu elemanda fena değil

Georginio+Wijnaldum+SC+Heerenveen+v+PSV+Eindhoven+nhzBky9q_Pil.jpg

Geçen sene Shaqiri'yi almaya çalıştığımız dönemde de ismi geçmişti. Tam aradığımız oyuncu bence. Ama Psv şu dönemde vermez heralde.

bülent tulun öyle bir adam değil bence, zamanında iliçi övüp lincolne sallıyordu , verimli oyuncu seviyor şovmen değil

Riera resmen sol aciga transfer mransfer yaptirtmam der gibi oynadi her nekadar rakip alanya olsada

Ynt: Transfer Nöbeti

Adnan sezgin gelmeli.

Bernardı hiç izlemedim ama nedense direk brezilyadan gelen adamdan korkuyorum ben chadliyi izlemişliğim var biraz avrupada üst düzeyde oynuyor sanki daha iyi olur gibi

- GALATASARAY'DA TRANSFER ZİRVESİ -

Fatih Terim : Başkan'ım, Bernard ve Carlinhos'u izledik,raporlarımız çok olumlu..Kesinlikle kadroya katmalıyız...Bir 2 sene Şampiyonlar Ligi'nde taşırlar bizi.Sonra iyi bir fiyata Avrupa'ya satarız...

Abdurrahim Albayrak: Taffarel Brezilya'da görüştü bonservis bedelini Başkanım...İkisi'nin toplam bonservisi 17M civarı tutuyor...

Ali Dürüst: Devre arasında bu kadar para harcayıp,oyuncu almaya hiç gerek yok...1 sezon daha idare eder kadro...

Bülent Tulun : Başkan'ım bize daha ses getirecek isimler lazım..Ronaldinho,Drogba,Keita gibi isimlere yönelelim...Takıma süperstar kazandıralım...Yaşı önemli değil...

Ünal Aysal : Fatih Hoca'm Ronaldinho,Drogba bize menajerler aracılığıyla teklif edildi...Evet derseniz bu gece oyuncuyla görüşür imza attırırız...

-SON-

Ali durust geldi geleli olumsuz acıklamalar yapar durur..Unal aysal ise surekli yildiz oyuncu ister terim engeller....

bu yonetim bizim istedigimiz kadroyu sittin sene kuramaz hayal kurmayın....

yaa hep yazıp çiziyoruzda nerden biliyoruz böyle olduğunu. allah aşkına her yazılıp çizilene inanmayın. bülent tulunu toplantıda mı dinlediniz. adamın tipi hoşunuza gitmmiyo, iki gazete iki satır sallama haber yapıyo, ondan sonra salla durr.

Bir düşünün bakalım... "Ben futboldan anlamam " diyen,Ünal Aysal

Fatih Terim'e FM 13 'ten bakıpmı oyuncu öneriyor...Danışman diye aldığı Tulun öneriyor.

bülent tulu değildir o kedidir kedi kedi

Hey allahım bülent tulunda melek oldu ya

2 yıl önce bidon kaleciyi yıldız diye bize yutturan

Eski başkanını,kulübü karakollara düşüren

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt